sursă foto: Facebook Consiliu Local S1 București

Consilierii locali din Sectorul 1 București nu au putut participa la ședința extraordinară de vineri, 24 iunie, din cauza unor atacuri cibernetice. Aceasta ar fi urmat să se desfășoare online, însă, niciunul dintre aleșii locali nu s-a putut conecta, informează spotmedia.ro. Astfel, întâlnirea pentru aprobarea unor proiecte care vizează Sectorul 1 București a fosr reprogramată pentru marți, 28 iunie ac.

La acest moment, nu se cunosc foarte multe date despre atacurile cibernetice de la Primăria Sector 1 București, însă, după declanșarea războiului dintre Rusia-Ucraina, site-urile mai multor instituții publice din România, inclusiv Parlamentul, au fost atacate informatic. Inițial, s-a crezut că în spatele acestei fapte penale stă gruparea Killnet, ulterior, a fost pus sub acuzație un român.

Ședința Consiliului Local Sector 1 București a fost reprogramată din cauza atacurilor cibernetice. Se anunță o întâlnire cu „scântei

Tensiunile dintre consilierii locali și primarul Clotilde Armand nu mai contenesc, iar întâlnirea de marți, 28 iunie, se anunță una cu „scântei”. Aleșii locali liberali și cei ai PSD sunt extrem de nemulțumiți de modul în care edilul Clotilde Armand înțelege să aloce banul public și de faptul că se opune proiectelor pe care ei le consideră utile pentru cetățenii din Sectorul 1 București.

În calitate de consilier local, am susținut acum 1 an și jumătate construirea unei parcări subterane sub Bd. Burileanu din Aviației, iar zona deasupra, unde azi sunt 6 benzi pe care se circulă și parchează mașini, să o transformăm în parc.

Clotilde Armand stă degeaba cu bani în cont, acuză unii consilieri locali

În schimb, în Sectorul 1, Primarul Degeaba Armand a blocat proiectul și anul trecut și anul acesta. Stă cu banii în cont. Bani care se devalorizează în fiecare zi. Pe cheltuiala cetățenilor. În orașe precum Madrid se găsesc soluții eficiente pentru a gestiona efectele valurilor de căldură, prin crearea unor parcuri ce au rolul de a regla temperaturile, scăzând cu 4 grade Celsius temperatura din zonele apropiate acestuia”, s-a exprimat consilierul local Gheorghe Dinu(PNL).

Primarul Clotilde Armand i-a blocat pe aleșii locali din „opoziție”

Armand este atât de incompetentă încât nu știe nici măcar ce supune aprobării în ședințele de consiliu local! Deci nu, doamnă, nu ați propus construirea a 150 de locuințe sociale, asa cum mințiți pe pagina dvs. de socializare!

Ce fel de locuințe vor fi construite de fapt? Pentru tineri sau pentru specialiști? Câte locuințe vor fi construite și unde? Care vor fi criteriile de eligibilitate pentru atribuirea acestor locuințe? De fapt, Armand și-a dorit un vot în alb din partea consilierilor locali pentru a face ce o taie capul”, a scris revoltată pe Facebook, consilierul local Daniela Popa(PSD).

Consilierii locali PNL și cei ai PSD susțin că sunt „blocați” la propriu . Ei se lovesc de refuzul aleșilor de la USR, partid din care face parte edilul Clotilde Armand, iar proiectele depuse de ei sunt ignorate total. Mai mult decât atât, sunt restricționați și pe pagina de Facebook a primarului, pentru a nu primi „replici” contradictorii.

Din frica de a nu răspunde pentru minciunile pe care le debitează cu nonșalanță, Armand a blocat majoritatea consilierilor locali pe pagina ei de socializare! Acum mai bine de o lună am depus un proiect pentru achiziționarea a 300 de locuințe sociale care nici pana în prezent nu a fost introdus în ședințele de consiliu!”, a explicat consilierul local Daniela

Popa.

Consilierii locali PNL din Sectorul 1 spun că doar 1,5% din valoarea totală aprobată pentru investiții din Sectorul 1 fost utilizată.

În schimb, Cllotilde Armand se laudă tot prin intermediul Facebook. Are o notă critică la adresa presei, însă, Primăria Sector 1 București, la fel ca și cea a Capitalei, condusă de colegul său, Nicușor Dan, a fost inclusă într-un top al celor mai „netransparente” instituții publice din România.

„Iată ce nu veți auzi la televizor despre ce facem la primărie: am semnat acordul cadru pentru asfaltarea și modernizarea a peste 1.000 de străzi din Sectorul 1. Serviciile includ partea de cadastrare, de studii de fezabilitate, proiectare, apă- canal și asfaltarea”, a scris pe Facebook, edilul Sectorului 1 București, Clotilde Armand.

Citește și: Audio. O femeie s-a prăbușit în fața consilierilor locali din Sectorul 1 după ce a aflat că avizul solicitat pentru o construcție a expirat din cauza „birocrației”. A fost operată de urgență

Articolul precedentBestii cu față umană: O familie de asistenți maternali din Timiș a bătut și violat trei frați
Articolul următorAvertisment dur din partea Moscovei: Politicienii români vor să creeze „o nouă Românie Mare”
Pasionată de cuvinte, inspirată de oameni liberi în gândire. Pun întrebări incomode și detest ideile „împrumutate”