Ionel Ganju
Ionel Ganju. sursa foto: ziare.com

 Rezultat cu totul neobișnuit la un concurs organizat la Iași, pentru ocuparea postului de director. Un funcționar, care era director interimar al serviciului de Patrimoniu din cadrul Consiliului Județean, a încercat să se asigure că va ocupa în continuare postul  de conducere, motiv pentru care a organizat concursul dedicat chiar lui, pe care însă nu a reușit să îl promoveze, potrivit ziare.com.

Iogen Gânju a vrut să fie director pe viață

Iogen Gânju a vrut să fie sigur că va fi în continuare șeful Biroului Patrimoniu din cadrul Consiliului Județului Iași, astfel că a elaborat singur tematica de examen. Deși a fost singura persoană care s-a prezentat la concurs, acesta nu a reușit să obțină baremul minim de 80 de puncte. Funcționarul a fost respins la proba scrisă, după ce a luat nota 68,80. Potrivit ultimei declarații de avere depuse, Iogen Gânju a avut în ultimul an un salariu lunar net de 9.700 de lei.

Iogem Ganju a stabilit chiar el cum va fi organizat examenul pe care urma să îl susțină

În calitatea de director interimar al Direcției Tehnice, Iogen Gânju a semnat, pe data de 30 mai, trei documente în serie, și anume bibliografia, tematica și atribuțiile șefului Biroului Gestionarea Patrimoniului iar pe data de 19 iulie și-a depus dosarul pentru ocuparea postului.  Deoarece era singurul candidat, dosarul său a fost declarat admis, pe data de 25 iulie, membrii comisiei cosiderând că îndeplinește cumulativ condițiile pentru participarea la concursul la care puteau participa doar funcționari de la CJ Iași.  Pe  data de 1 august s-a desfășurat examenul scris pe care Iogen Gânju nu a reușit să îl promoveze „Nu vreau să comentez, nu am eu atribuții pe această linie, avem departament de comunicare la CJ”, a fost răspunsul dat de Iogen Ganju reporterilor care au dorit să afle de la el cum nu a reușit să promoveze concursul.

 Chiar dacă nu a luat examenul, Iogen Gânju rămâne director tehnic, tot interimar. 

Primar din Iași dat pe mâna procurorilor, pentru un împrumut contractat în anul 2014

Articolul precedentTinerii aflați în grija statului pot primi o indemnizație lunară de 2.500 lei, dacă studiază sau lucrează
Articolul următorBucureștiul este orașul cu cea mai mică suprafață de spații verzi, pe cap de locuitor