Diana Șoșoacă (Facebook, captură video)

SOS, partidul „salvator” al senatoarei Diana Ivanovici Șoșoacă, este arătat cu degetul de Stelian Ion, fost ministru USR al Justiției.

Stelian Ion acuză că în listele de semnături de susținere ale SOS sunt falsuri, dând exemplu propria sa semnătură, care ar apărea în document.

Strângerea de semnături de susținere a candidaturilor este o bună ocazie de a interacționa cu oamenii, de a primi sfaturi, idei, critici.
Din păcate, unii candidați folosesc ocazia aceasta pentru a mai comite câte o fraudă, câte o infracțiune.

Am fost sesizat că numele meu ar fi înscris în listele de susținători ai partidului Dianei Șoșoacă. Și nu doar semnătura mea, ci și semnăturile altor colegi din USR Constanța ar fi fost falsificate de adepții șoșociști.

Trecând peste ridicolul și gravitatea situației, am solicitat deja Biroului Electoral Municipal să îmi confirme informația, după care voi înainta către parchet o sesizare penală. România nu poată fi schimbată de astfel de specimene certate cu legea, de hoți la drumul mare.

Trebuie să fim foarte atenți la aceste alegeri. Cu siguranță vor mai fi și alte tentative de fraudă electorală, dar vom păzi fiecare vot, iar cei care vor încerca să fure voturile oamenilor vor fi sancționați”, avertizează Stelian Ion.

De altfel, în weekend, la București chiar au fost confirmate probleme în documentele cu care Diana Șoșoacă venise să își înscrie candidatura la Primăria Capitalei. Candidatura sa ca primar general a fost o „surpriză”, dar cu toate acestea Șoșoacă a acuzat că respingerea candidaturii sale vine ca urmare a faptului că „este un ordin de la Marcel Ciolacu”.

Articolul precedentFostul ministru UDMR al Dezvoltării, candidat la CJ Bihor
Articolul următorGrevă la Registrul Comerțului