Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

În localitățile Culmea și Oituz, precum și în Baza Militară și Aeroportul din Mihail Kogălniceanu, va fi întreruptă furnizarea apei în urma lucrărilor de racordare la sistemul centralizat de alimentare cu apă.

Oprirea apei în localitățile Culmea, Oituz, Baza Militară și Aeroportul din Mihail Kogălniceanu va avea loc în două perioade:

Luni – 12 iunie 2023, ora 20.00, până marți – 13 iunie 2023, ora 14.00.

Luni – 19 iunie 2023, ora 20.00, până marți – 20 iunie 2023, ora 14.00.

Consumatorii afectați vor include rezidenți din cele două localități menționate, precum și agenți economici din zonă

Această măsură face parte dintr-un contract de lucrări în valoare de aproximativ 41 milioane de lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM), care vizează modernizarea și reabilitarea infrastructurii de apă în regiunea respectivă.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de aceaste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, a transmis Biroul de Comunicare al societății RAJA.

Societatea aduce aminte consumatorilor că investițiile în modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă au beneficii pe termen lung, având ca scop furnizarea unor servicii de calitate superioară și îmbunătățirea calității vieții

Aceste investiții au ca rezultat îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea unui debit de alimentare stabil și calitatea apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție și garantarea siguranței și continuității furnizării serviciilor.

Articolul precedentFirme create artificial în Caraș-Severin pentru obținerea de fonduri APIA și AFIR; două persoane au fost puse sub control judiciar
Articolul următorCiucă așteaptă un răspuns de la profesori, apoi urmează demisia
Jurnalist full-time / Pesimist part-time