Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Interacțiunea cu abonații este vitală: Societatea RAJA a creat un serviciu de Call Center disponibil 24/24 și 7 zile din 7.

Acest serviciu funcționează sub forma unui robot telefonic care îndrumă consumatorii să își transmită indexul contorului de apă potabilă, să semnaleze avarii în sistemul de alimentare cu apă sau de canalizare, să solicite informații referitoare la serviciile societății sau să intre în contact cu un salariat al Biroului Relații Clienți.

Prin intermediul serviciului Call Center, societatea oferă clienților săi o modalitate rapidă și eficientă de a primi suport și asistență

Solicitările de suport sunt de cele mai multe ori soluționate pe loc, iar angajații companiei au acces la istoricul interacțiunilor anterioare ale clienților cu compania.

În cazul în care angajatul Call Center nu poate oferi o soluție la problematica expusă, apelantul este îndrumat către compartimentele specializate care dețin informațiile necesare.

Pentru a transmite consumul de apă, utilizatorul trebuie să cunoască codul de abonat, disponibil pe factură, indexul afișat de contor și perioada de transmitere a acestuia

Indexul se citește fără zecimale și se transmite cu cel puțin 5 zile înainte de perioada de consum înscrisă pe factură. Pentru abonații care au mai mulți contori pe sistemul de alimentare cu apă, transmiterea indexului se face pe fiecare apometru în parte, pe baza seriei aparatului de măsură.

RAJA S.A. își rezervă dreptul de a nu utiliza indexul transmis pentru facturare în cazul în care indică variații mari de consum față de medie sau dacă este necesară efectuarea unei citiri de către reprezentantul societății.

Accesul la contor este esențial pentru a oferi un serviciu corect facturat și pentru a avea un control asupra consumurilor și funcționării instalațiilor interioare.

Articolul precedentAlexandra Dobre, Președinta Asociației Institutului Român pentru Îmbătrânire Activă: ”Viitorul poate fi Smart, chiar și pentru persoanele de vârsta a treia!”
Articolul următorDragnea și-a făcut vlog culinar și a gătit păstăi: „Foarte bună mâncarea, am avut șansa să gust când eram colegi de celulă”