Echipele RAJA execută noi lucrări de racordare la rețeaua de apă

Societatea își ține abonații informați în legătură cu lucrările desfășurate în municipiul Constanța

Societatea constănțeană RAJA și-a informat abonații că, în cursul zilei de ieri, a început o serie de lucrări care au ca scop racordarea la sistemul centralizat a noii conducte de distribuție, cu diametrul de 110 mm.

Aceste lucrări vor fi desfășurate de pe strada Aviator Vasile Craiu din municipiul Constanța.

Pentru buna realizare a acesor acțiuni, societatea a întrerupt, provizoriu, furnizarea apei potabile.

Atenție, se oprește apa pe mai multe străzi din municipiul Constanța! Pentru executarea lucrărilor de racordare la sistemul centralizat a noii conducte de distribuție, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Aviator Vasile Craiu din mun. Constanța, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, joi – 24 noiembrie 2022”, se precizează în comunicatul publicat pe contul de Facebook al societății.

Reprezentanții RAJA: ”Echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor”

Membrii societății au precizat că, în intervalul orar 09.00 – 17.00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Petru Vulcan – Mircea cel Bătrân – Făgetului – Pictor Ion Andreescu – Panait Cerna – Chiliei – Soveja – bd. Mamaia – Ion Rațiu – Petru Vulcan, precum și cei arondați punctului termic 24.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au mai transmis echipele RAJA.

VIACristina ANTAL
SURSĂZiarul de Investigații
Articolul precedentComisarii ANPC verifică modul în care sunt întreținute mijloacele de transport ale STB
Articolul următorAeroportul Internațional din Iași va beneficia de lucrări de modernizare
Jurnalist full-time / Pesimist part-time