Liviu Dragnea a pășit într-o nouă etapă pe „social media” și s-a lansat ieri ca vlogger culinar.

Marele anunț a fost postat pe Facebook, într-un reels: „Salut, tocmai ce am postat prima mea rețetă din „Bucătăria de acasă”. Dacă sunteți curioși, vă aștept pe noul meu canal de YouTube din descriere, să gătim împreună”.

Marea lansare a avut startul la ora 21.00, după cum anunțase ex-liderul PSD și „beneficiarul” partidului creat de fostul său bun prieten și subordonat, Codrin Ștefănescu – Alianța pentru patrie. Dragnea a subliniat că „a venit vremea să începem să mâncăm sănătos!”, iar pe YouTube a afirmat că va prezenta strict „mâncare fără gluten”, din „ingrediente sănătoase și românești”.

Prima rețetă aleasă a fost fasole galbenă păstăi – teci, însă mai întâi, Dragnea s-a și prezentat, „pentru cei care nu mă știu”. Totodată, a promis că, de acum înainte, la fiecare rețetă va prezenta și ce beneficii are ingredientul principal sau, după caz, ce beneficii au ingredientele principale. Până azi, canalul a strâns 1,26 k de abonați.

Vă prezentăm o rețetă delicioasă de teci, pregătită în mod tradițional cu ingrediente proaspete și iubire. În acest videoclip, veți vedea cum să faceți teci crocante și aromate, umplute cu un amestec delicios de legume și carne de vită”, se arată în descriere, unde sunt date totodată și ingredientele folosite.

Comentariile nu au lipsit, nu toate încurajatoare, totuși:

Ingredientele au fost furnizate de Sponsorul OFICIAL Primăria Alexandria, de asemenea casa, hainele, finisajele interioare au fost efectuate cu fonduri Europene SAPARD. Vă mulțumim pentru vizionare. Pentru a participa ca ajutor de bucătar în această emisiune, vă așteptăm la caseria TelDrum cu plicul cu 10.000e”.

„Foarte bună mâncarea, am avut șansa să gust când eram colegi de celulă”.

„Episodul 2: vreți să mai fiu bucătarul vostru?”.

„Ce rețetă bună! Soția mea a întinerit cu 25 de ani, cei 3 trandafiri s-au uscat mai tare (pentru rețeta de compot suedez), iar vecinii mi-au pus gratii la geam!!”

„O așteptăm și pe doamna Udrea cu un show despre goblene și pictură pe numere”.”
Și așa mai departe…

Articolul precedentEficient și rapid: Societatea RAJA dispune de un serviciu de Call Center non-stop
Articolul următorUn primar USR din Iași trece în barca liberală: „Am fost și rămân om de cuvânt”