Sursa: Facebook

Pe lângă toate frământările din țară legate de faptul că a căzut Guvernul Cîțu și de incertitudinea privind ceea ce urmează, aparent partidul făcut cadou lui Liviu Dragnea de Codrin Ștefănescu se face mare ca un Făt Frumos și e pregătit de orice.

Dincolo de zbaterile politice ale partidelor care țin agenda zilei, Codrin Ștefănescu anunță așadar că Alianța Pentru Patrie vine în forță, mai având un „hop” de trecut: „blocajele din presă”, cu referire probabil la faptul că nu există vizibilitate precum și-au dorit.

Cu toate acestea, fostul secretar general al PSD ține să anunțe pe Facebook că APP s-a dezvoltat dincolo de orice piedici și că partidul și-a găsit adepți peste tot în țară. După cum anunța acesta în urmă cu câteva zile, există persoane în mai multe județe care au spus „da” Alianței Pentru Patrie, iar acesta e doar începutul.

Ne organizăm în toată țara, vreau ca săptămâna viitoare să vă anunț: gata, avem organizații ale Alianței Pentru Patrie în toate județele! Vă mulțumesc tuturor pentru răbdare, implicare și curaj! Suntem mai puternici și mai mulți pe zi ce trece, sper ca în curând să rezolvam și unele blocaje din presă! Unele chiar la televiziuni prietene pentru care ne-am luptat în trecut! Vă îmbrățișez, țineți aproape!”, a transmis Codrin Ștefănescu.

Momentan, din ce se poate vedea pe site-ul propriu, APP are oameni în București – Sectoarele 1, 3, 4, 5, 6, și în județele Alba, Arad, Argeș, Bihor, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Constanța, Cluj, Covasna, Giurgiu, Gorj, Ilfov (aici chiar două), Maramureș, Mureș, Neamț, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș și Vâlcea.

Totodată, APP funcționează și în state precum Anglia, Austria, Belgia, Franța, Germania, Israel, Italia, Norvegia, Olanda, Spania și Turcia. Mai mult, APP are și un departament special pentru diaspora, cu un coordonator general. Unele nume ale celor care au decis să meargă alături de Dragnea sunt de altfel cunoscute. Spre exemplu, în Teleorman este chiar Carmen Dan, fost ministru al Ministerului Afacerilor Interne în vremurile de glorie ale lui Dragnea și ale PSD.

Articolul precedentAndrei Caramitru și-a schimbat părerea despre PSD
Articolul următorDan Barna, optimist: coaliția se poate reface fără Cîțu, USR PLUS poate să își recupereze ministerele