Andrei Caramitru și-a schimbat părerea despre PSD

Cândva consilierul lui Barna, Caramitru pare să-și fi schimbat părerea despre anumiți oameni politici pe care îi hulea

Andrei Caramitru / Preluare foto: Digi24

Andrei Caramitru, fost membru USR și consilier al lui Dan Barna, a avut o parte de o reacție cel puțin bizară, la adresa unor politicieni care cu altă ocazie i-ar fi criticat. Cei vizați de laudele lui Caramitru sunt, de această dată, Marcel Ciolacu, liderul PSD, însă și Kelemen Hunor, liderul UDMR.

Andrei Caramitru îi laudă pe Marcel Ciolacu și pe Kelemen Hunor

„Vă mai spun o chestie. De fapt Ciolacu e mult mai rațional și de bun simț decât ăștia. Sa nu mai vorbesc despre Kelemen care e un adevărat domn. Nu as fi crezut sa spun așa ceva vreodată dar asta e realitatea. Cam aicea suntem ca situație”, scrie Andrei Caramitru pe Facebook.

În cursul zilei de ieri, Guvernul condus de Florin Cîțu a fost demis în Parlament cu 281 de voturi aparținând PSD, USR și AUR. Aceștia au făcut ca au moțiunea de cenzură să treacă.

Andrei Caramitru a fost membru de referință în USR, însă și consilier al președintelui USR de la acea dată, Dan Barna. Între timp, acestas-a retras de pe prima pagină a USR, devenind foarte critic cu partidul pe care îl reprezenta odinioară.

Citește și: USR PLUS îi cere președintelui să medieze criza politică actuală

Articolul precedentFostul șef al Poliției Mizil, condamnat într-un dosar de trafic de minori
Articolul următorCodrin Ștefănescu denunță că Alianța Pentru Patrie este boicotată de mass media
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.