Sursa foto: Gândul.ro
Sursa foto: Gândul.ro

Astăzi, 3 martie, Volodimir Zelenski a transmis un nou mesaj populaţiei şi liderilor.

Preşedintele Ucrainei a menţionat că, dacă sunt persoane care cred că ucrainenii se tem, sau se predau, aceşti oameni nu știu nimic despre Ucraina.

În mesajul publicat pe contul de Facebook, președintele Ucrainei a ţinut să adauge, în a opta zi de război, că Ucraina a trecut prin multe, dar, cu toate acestea, nu se va preda.

Volodimir Zelenski: “Și-au dorit să ne distrugă de atâtea ori. N-au putut”

Este a opta zi de atacuri asupra Ucrainei. Rușii au cucerit primul oraș important – Herson, de la Marea Neagră și înaintează spre Kiev.

Putin convoacă, astazi, Consiliul de Securitate al Rusiei și ar putea impune legea martială.

Am trecut prin atât de multe! Și dacă cineva crede că, după ce au depășit toate astea, ucrainenii se tem, sau se predau – nu știe nimic despre Ucraina”, a anunțat Volodimir Zelenski, joi, pe pagina sa de Facebook.

Nu avem nimic de pierdut, în afara propriei noastre libertăţi”, a spus Zelenski.

Volodimir Zelenski a ţinut să adauge că Ucraina este aprovizionată zilnic cu arme de aliaţii săi internaţionali, notează Gândul.ro.

Rusia continuă să atace Ucraina: un depozit de petrol din orașul Cernihiv a fost bombardat

Este vorba de un depozit de petrol din Cernihiv, oraş situat în nordul Ucrainei. Imaginile cu depozitul bombardat au fost publicate pe rețelele de socializare.

Potrivit autorităţilor, un proiectil a lovit un grup de rezervoare de combustibil. Acesta ar fi avut o capacitate totală de 3.000 de metri cubi.

Articolul precedentUrsula von der Leyen: „România este un exemplu extraordinar de solidaritate”
Articolul următorMinistrul de Externe al Rusiei amenință din nou Occidentul
Jurnalist full-time / Pesimist part-time