Câștigătorii Concursului de pictură și desen “Apa este viață!”, ediția 2022, au intrat în posesia premiilor.

Concursul a fost organizat de companie, cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, zi care este sărbătorită, în fiecare an, în data de 22 martie.

Sărbătorirea Zilei Mondiale a Apei are ca scop aducerea în atenția opiniei publice a problemelor legate de necesitatea protejării cantitative și calitative a apelor și de a pune în adevărata lumină rolul, îndatoririle și responsabilitățile celor cu atribuții în întreținerea, valorificarea și protejarea surselor de apă.

Creațiile copiilor au alcătuit o expoziție încântătoare și realistă, care ne demonstrează conștientizarea și implicarea tinerei generații în protejarea acestei resurse vitale

Cei 18 elevi declarați câștigători au intrat în posesia premiilor puse în joc în data de 28 martie 2022, la sediul central al RAJA SA, unde s-a desfășurat festivitatea de premiere.

Participanții au fost însoțiți de părinți, bunici, frați și surori. În cadrul festivității, copiii au primit diplomele și premiile mult așteptate. 

Conform comunicatului emis de către Biroul de Comunicare, câștigătorii fiecărei categorii de vârstă au fost recompensați cu câte o tabletă pentru locurile I, câte un eBook Reader pentru locurile II și câte un smartwatch pentru locurile III, toate premiile fiind însoțite și de câte un voucher la librăria Cărturești, în valoare de 300 lei. De asemenea, au fost acordate și 12 mențiuni, ce au constat în câte un voucher la librăria Cărturești, în valoare de 300 lei.

Câștigătorii concursului ”Apa este viață”

Categoria 7 – 11 ani:

Locul 1 -PENEOAȘU LARISA IOANA

Locul 2 – ȘERBAN ERIC ANDREI

Locul 3 – RĂCEALĂ MARIA LIVIA

Mențiune 1 – GIUSCA BIANCA ELENA

Mențiune 2 – DIRADURIAN NATALIA

Mențiune 3 – MITRAN NATALIA NICOLA

Mențiune 4 – NADOLU ALINA MARIA ANASTASIA 

Mențiune 5 -CARAMIȘIN DARIA MARIA

Categoria 12 – 16 ani:

Locul 1  – BARBU MATEI ALEXANDRU

Locul 2 – PARASCHIV LARISA MARIA

Locul 3  – RUSU ANAMARIA

Mențiune 1 – VUAPI AYLIS

Mențiune 2  – COROIU ALEXANDRA MARIA

Mențiune 3 – ROȘCA MARA IOANA

Mențiune 4 – MIHAI RUXANDRA ȘTEFANIA

Mențiune 5 – ILIESI MARIA

Mențiuni speciale: ENE ANDREI IONUȚ (categoria 7 – 11 ani) și LEPĂDATU ALEXANDRA ȘTEFANIA (categoria 12 – 16 ani).

Articolul precedentElena Udrea: „Traian Băsescu este un om mult prea puternic ca să poată să fie umilit de oameni atât de mici”
Articolul următorViorica Dăncilă revine în politică. Fostul premier pleacă din PSD și anunță un nou proiect de țară
Jurnalist full-time / Pesimist part-time