Sursa foto: Facebook/ Viorica Dăncilă

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Viorica Dăncilă a decis ca după 26 de ani de carieră politică în PSD să părăsească partidul și să înceapă ceva nou.

„De astăzi (29 martie) sunt membru al unei formațiuni politice noi. Partidul ”Națiune Oameni Împreuna”(NOI). Un partid tânăr, cu oameni tineri, dar valoroși, oameni care au decis să nu mai stea deoparte”, a scris Dăncilă.

Fostul premier a recunoscut că nu se mai regăsește în noul PSD și nu mai rezonează cu deciziile pe care actuala conducere le ia. Mai mult, aceasta susține că liderii partidului au dezamăgit încrederea acordată de forte mulți români.

„Mi-am asumat activitatea mea publică, cu bune și rele. De aceea, sunt convinsă că revenirea mea în politică va atrage și multe critici. Însă, ca un om care își iubește țara, ca un bun român, nu pot sta deoparte când văd că lucrurile nu merg bine”, a mai declarat Viorica Dăncilă.

Am revenit în politică pentru a crea consens, pentru un vis mai vechi”

Acesta a mai precizat că e nevoie ca oamenii politici să fie pentru cetățeni, să lupte pentru interesul lor.

„Acest tip de abordare, de gândire politică, pe care o apreciez, pe care o susțin și care mă definește, am regăsit-o în rândul membrilor Partidului ,,Națiune Oameni Împreună”(NOI)”, a mai spus Dăncilă.

Fostul premier a declarat că noua formațiune politică este compusă din oameni serioși ce au o viziune bazată pe patriotism, adevăr și consens. Totodată, aceasta a mai declarat că este „imperios” ca toți cei care cred în România să își adune eforturile pentru reinventarea destinului țării.

„A venit vremea să ne unim forțele, pentru ca România să fie un stat respectat, un stat modern și european, un stat în care soarta fiecărui român să conteze. Toți cei care ne dorim o altă abordare, toți cei pentru care interesul național este realmente mai presus de interesul personal sau interesul politic, astfel încât EU, TU, EA, EL să devină NOI, NOI cei care avem o inimă care vibrează la unison pentru România, nu mai avem voie să stăm deoparte”, a concluzionat Viorica Dăncilă.

Reamintim că în perioada 2018-2019, Viorica Dăncilă a fost președintele PSD și premierul României.

Citește și articolul: Dăncilă are șanse să primească insignă cu „angajatul săptămânii”. Isărescu, foarte mulțumit de prestația fostului premier

Articolul precedentCompania RAJA a premiat câștigătorii Concursului de pictură și desen “Apa este viață”
Articolul următorRafila: „Urmează o scădere a cazurilor de Covid-19 în perioada următoare”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.