Actualul primar general al Capitalei, care candidează pentru un nou mandat, este luat la întrebări din nou de edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Astăzi, tema propusă este traficul din Capitală, pe care Nicușor Dan a promis în fosta campanie electorală că îl va gestiona corect. În schimb, Popescu Piedone arată că în București situația (și) din acest punct de vedere este departe de a fi rezolvată. Pentru că… au existat alte priorități și alte interese.

Piedone subliniază că Nicușor Dan nu este nimic altceva decât „un arogant pentru Bucureștiul anului 2035”, un „leneș” care nu a înțeles „nimic din lumea asta reală, cu iz de usturoi”.

Și, chiar dacă Nicușor Dan este matematician și ar trebui să știe foarte bine cum stau lucrurile, Popescu Piedone avertizează că „poți rezolva o problemă doar dacă îi înțelegi enunțul”.

Nici astăzi n-ai înțeles că fără semaforizare sincronizată, fără benzi unice pentru STB, fără sensuri unice corect gândite de specialiști, fără liber la dreapta, fără mari parcări supraetajate și mai ales fără specialiști în domeniu (neimpuși de partide și de sponsori electorali), traficul rutier rămâne veșnic un coșmar pentru oameni și oraș, deopotrivă!

Acum patru ani, mințeai bucureștenii că reduci aglomerația de pe străzi cu 40%! Ciuciu! Ce ai făcut? Îți spun acum:

În fruntea Companiei Municipale Managementul Traficului l-ai uns mare șef pe omul lui Șică: un pseudoliberal care a coordonat și plătit ultima campanie electorală pe online a liberalilor care te-au făcut primar! Dacă vrei detalii, cere-mi și îți dau! (Știi că… știu/ știm!)

Ai dat căruța în gard, mincinosule! Și, fără rușine, îți continui aroganța față de oamenii buni din București! Ce le transmiți acum, după patru ani de lene, dezinteres și minciuni? Îi anunți pe bucureșteni că… 2035 este anul când vor scăpa de ambuteiaje în trafic și de poluare?

Tu înțelegi, măcar, ce vorbe scoți pe gură? Cum, mă, în 2035? Peste 11 ani? Adică va fi haos pe străzile din București până când elevii aflați acum în clasa întâi vor deveni majori și vor putea șofa? Asta ne spui???”, întreabă Cristian Popescu Piedone retoric, pe Facebook.

Articolul precedentLe-a arătat ȘOBOLANUL DGSE!
Articolul următorAlianța AUR, fără candidat la Sectorul 2, după acuzații de „blat politic”