Regia Autonomă Judeteana de Apă Constanța a atins valoarea de 1 miliard de euro investiți din fonduri europene, au anunțat oficialii companiei  „E foarte important ca tot ceea ce faci să faci temeinic și să fie profitabil. Pentru că altfel nu te apuci de treabă. Avem 34 de consilii locale și Consiliul Județean care sunt acționarii companiei, avem un portofoliu de peste 800.000 de clienți care în permanență sunt clienții noștri, iar în plin sezon, sunt peste 2 milioane.

Este mult mai mare numărul de turiști decât ceea ce spune statistica. De aceea, spunem noi că avem peste 2.5 milioane de beneficiari pe timp de vară. 

Companie mare

Suntem de departe cea mai puternică companie din România, colegii noștri de la Iași și de la Cluj sunt la jumătatea noastră, și ca cifră de afaceri și ca nivel de vânzare de apă. Suntem de două ori mai mari decât cel mai puternic din spatele nostru. Și mă refer la Cluj, pentru că cei de la Cluj au și Sălajul, la Iași…. O companie foarte puternică înseamnă și o organigramă bine pusă la punct, avem toate direcțiile necesare. Se remarcă direcția de servicii, pentru că noi ne facem cu oamenii noștri toate serviciile, toate reparațiile, mentenanța în proporție de 60% pentru că nu poți să faci 100% pentru că sunt tot soiul de echipamente, a declarat directorul general adjunct Aurel Presură.

Articolul precedentScandalul dintre PSD și ministrul de Finanțe continuă: „Cîţu vrea să mărească TVA”
Articolul următorTrei persoane trimise în judecată în dosarul spirtului contrafăcut, din cauza căruia au murit 17 persoane