Borduri „noi” în Sectorul 1 București-sursă foto: Facebook

Locuitorii Sectorului 1 București au fost luați prin suprindere de planurile primarului Clotilde Armand. Ea este cea care a decis ca, în plină vară, la 40 de grade C, să se planteze arbori și flori, asta după ce unele borduri au fost schimbate, deși nu erau uzate. Practic, au trecut doar doi ani de la montarea bordurilor, însă, Clotilde Armand a dat startul înlocuirii acestora. În ceea ce privește florile și arborii plantați în miezul lunii iulie, este evident că s-au uscat prematur din cauza temperaturii ridicate.

Unii dintre consilierii locali ai Sectorului 1 București s-au arătat stupefiați de „lucrările de amploare”. Ei spun că sunt cheltuieli publice, absolut inutile.

Să înțelegem că pentru asta a luat banii de la construcții parcări? Pentru borduri noi și copaci uscați?”, a sesizat Gheorghe Dinu, consilier local în Sectorul 1 București.

Borduri schimbate inutil și arbori plantați în mijlocul verii, la 40 de grade C

Borduri noi și arbori plantați la 40 de grade C. sursă foto: Facebook

Pentru plantarea arborilor și a florilor la 40 de grade C, Clotilde Armand, ajutată de colegii săi, consilieri locali din partea USR, a aprobat suma de 16 de milioane de lei.

Inițial, suma era alocată pentru construirea unei parcări și a direcționat-o la Administrația Domeniului Public. Această structură are un buget fabulos: 90 de milioane de lei. Unii dintre consilierii locali s-au opus acestor proiecte, având în vedere că tot mai mulți locuitori se plâng de lipsa locurilor de parcare și de mizeria din acest sector.

Arbori plantați în Sectorul 1 București, la 40de grade C

Sectorul 1 București: Cu gunoiul pe străzi

De altfel, Primăria Sector 1 București a fost amendată de Poliția Locală cu suma de 5000 de lei, deoarece Clotilde Armand a decis ca operatorul de salubritate să aibă „mai puțină activitate”. Cu alte cuvinte, a permis gunoaiele pe străzi, lucru care afectează sănătatea publică. Din păcate, arborii plantați la 40 de grade C, nu vor „împrospăta aerul ”de pe străzile din Sectorul 1 București, din simplul motiv că sunt deja uscați.

Citește și : Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 București, duce în eroare opinia publică. Vorbește despre recuperarea prejudiciului produs de Romprest, deși fostul edil, Daniel Tudorache, s-a adresat deja Justiției

Articolul precedentMinistrul Mediului insistă pe împușcarea animalelor sălbatice: ”Bucureștenii se vor trezi cu ursul în Cișmigiu”
Articolul următorTratamentul pentru alergia la ambrozie reduce simptomele, dar abuzul de picături creşte riscul de cataractă sau glaucom
Pasionată de cuvinte, inspirată de oameni liberi în gândire. Pun întrebări incomode și detest ideile „împrumutate”