Unul dintre cele mai mari companii la nivel mondial de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail a anunțat semnarea unui parteneriat cu operatorul regional de apă RAJA pentru pentru colectare plăţi facturi.

Încă de la primele măsuri restrictive decise de statul român pentru limitarea efectelor pandemiei de corornavirus compania RAJA a solicitat abonaților să utilizeze cu precădere plățile în sistem online și să nu mai facă deplasarea la casieriile companiei iar la scurt timp, după ce acest sistem a început să funcționeze, dar mai ales datorită faptului că RAJA are un milion de abonați și astfel este unul dintre cei mai mari furnizori de clienți la plata electronică a facturilor, operatorul de apă de venit interesant pentru companiile din acest domeniu de plăți.

Reamintim că Operatorul regional de apă RAJA Constanța oferă tuturor clienților sistemul de achitare a facturilor în sistem online. Serviciul online este adresat tuturor titularilor de contract și reprezentanților legali ai societăților comerciale, instituțiilor publice și asociațiilor de locatari/proprietari care au încheiat un contract individual cu RAJA S.A. Constanța. Pentru a accesa această facilitate, gratuit şi în orice moment, cei interesați pot creea un cont online autentificat de RAJA Constanța. Compania  face apel către abonați să își achite la termen facturile curente, dar și debitele restante, prin modalitățile de plată puse la dispoziție de către societate, respectiv: casieriile și Contul de client RAJA, transfer bancar, direct debit, Pay-Point, Payzone, Westaco, în incinta magazinelor „La doi Pași” și la unitățile bancare.

Articolul precedentPrimarul Sectorului 1, de neclintit: „Până vineri, autoritățile statului să stopeze depozitarea ilegală a deșeurilor la groapa Iridex ”
Articolul următorPe Victor Ponta îl nelămurește matematica Covid-ului