Liderul Pro România stă și calculează incidența cazurilor de Covid-19, neînțelegând de ce uneori se fac teste mai puține, iar alteori mai mult. De fapt, Victor Ponta are o explicație, aceea că Guvernul este mai interesat să țină artificial sub control pandemia de coronavirus, pentru propriul interes meschin al liberalilor, iar după alegeri totul va exploda. Nu vine de nicăieri concluzia lui Ponta, ci după ce acesta a stat și a calculat câte cazuri apar și câte teste se fac zilnic.

România a rămas singura țară europeană în care numărul de teste Covid 19 (implicit numărul de cazuri) crește și scade în funcție de interesul politic al Guvernului/ Guvern care nu se sinchisește de sănătate și educație – doar de Alegeri! Ce rost mai are prezentarea acestor cifre care, evident deja pentru toată lumea , se “umflă” și se “dezumflă” după niște criterii și interese extrem de neclare???

Știm toți că s-a DISPUS să fie Alegeri Locale pe 27 Septembrie – oricâte cazuri și cu orice risc/ ca să nu mai piardă multe voturi PNL cu prostiile și hoțiile făcute la guvernare/ și să folosească primarii transferați de la PSD până se dezmeticesc oamenii! Asta știm toți – și cazurile vor scădea prin decizie politică – iar după 27 Septembrie o să numărăm îmbolnăviții și decedații din vina lui Orban!

Am văzut azi 825 de cazuri după ce zilele trecute erau mereu între 1.300 și 1.400! Am spus gata: a rezolvat Orban Pandemia – ne îndreptăm spre o scădere clară și constantă! După care văd că doar 6.460 de teste în zilele precedente erau constant 24.000)/ pe matematică simplă: dacă făceau 24.000 de teste ieșeau cam 3.000 de cazuri noi!

Nu știm cum stăm cu adevărat cu Sistemul de Sănătate (câți oameni mor de alte afecțiuni pentru că nu pot fi tratați dacă nu au Covid)/ nu știm cum începem Școala/ îngropăm definitiv firmele românești din HORECA, agricultorii afectați de secetă și industria alimentară!

Dar ei vor ALEGERI! Cum au vrut și în Martie – în loc să ia măsuri! Și, pe urmă, ne-au închis în case”, atenționează Ponta.

Articolul precedentCum a devenit RAJA importantă pentru operatorii de plăți electronice
Articolul următorPSD atacă PNL: „Dăm bani din vorbe, luăm taxe și din ciorbe!”