Sursa: Facebook

Fostul ministru Elena Udrea continuă să fie activă pe Facebook – sau doar așa pare din exterior – chiar și după încarcerarea sa în penitenciar.

Este deja aproape o lună de când Udrea are oficial statutul de persoană privată de libertate în România, însă aceasta nu înseamnă că nu își ține urmăritorii din mediul virtual aproape și nu face diverse comentarii pe subiectele zilei.

Astăzi, Elena Udrea scrie despre cazul afaceristului brașovean care a fost pus în libertate după ce în anul 2019 și-a ucis bunica. Iar motivul pentru care bărbatul a fost pus în libertate i-a dat acesteia o idee, anume să fie declarată „nebună”, pentru a păși dincolo de gratii.

Numai că paralela făcută de fostul ministru are limitele ei. Dacă Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”, Dan Cărmâzan, cel la care face referire aceasta, nu a fost niciodată închis propriu-zis. Afaceristul era internat într-un spital de psihiatrie după ce medicii au stabilit că nu a avut discernământ în momentul comiterii faptei, iar luna trecută Judecătoria Beiuș a decis, printr-o hotărâre rămasă definitivă, ca acesta să fie liberat din spital, iar în schimb să fie luată „măsura de siguranţă medicală a obligării la tratament medical, prevăzută de art.109 Cod penal”.

Udrea nu uită să amintească însă și de co-inculpatul din dosarul său, Rudel Obreja, care a fost pus în libertate pentru trei luni, pentru a se trata de cancer. Cum s-ar spune, unii reușesc, iar alții nu. Ceea ce o face pe Udrea să se revolte. În plus, fostul ministru insistă să reamintească faptul că are o fetiță de 3 ani, de care este ținută departe… dar uită să menționeze că pe aceeași fetiță a lăsat-o „în urmă” pe 7 aprilie, când a plecat din România cu doar câteva ore înainte de a fi condamnată definitiv și a fost prinsă la graniţa Bulgariei cu Grecia.

Văzând cum criminalul din Brasov, cel care acum trei ani și-a omorât bunica, a fost trimis acasă fără să fie tras la răspundere, pe motiv că fost lipsit de discernământ la momentul crimei, mă gândesc să cer și eu să fiu declarată nebună și lipsită de discernământ pentru că m-am implicat în aducerea campionului Mondial la box, Lucian Bute, să boxeze în România. (…)

Pentru că am vrut să promovăm pe bani europeni, brandul turistic al României la acest eveniment, și am și reușit, întâi Kovesi, apoi judecătorii sistemului ocult care conduceau și Justiția până în anul 2020, Ionutț Matei, Florentina Dragomir & Co, au decis că este un abuz în serviciu, și mi-au dat 6 ani de închisoare cu executare!!!

Ca urmare, văzând soluția din cazul lui Cămârzan? Vreau să cer și eu să fiu considerată nebună și fără discernământ, pentru că doar un nebun și-ar fi riscat libertatea, cariera, ba chiar și viața, dacă ne gândim la ce i se întâmplă lui Rudel Obreja, victima colaterală a acestui abuz, pentru a face ceva bun pentru țară!

Nimeni până atunci și nici de la Gala Bute încoace nu a mai reușit să organizeze ceva măcar asemănător în Romaânia, sau nici nu a mai încercat, văzând ce mi s-a întamplat mie. Oamenii sănătoși la minte nu fac nimic, se bucură liniștiți de funcțiile lor și de privilegiile aferente, fără să realizeze ceva și pentru țară, dar sunt liberi și fericiți! În timp ce eu mă lupt pentru dreptul de a-mi întâlni copilul de 3 ani, în pușcărie”, se arată pe pagina fostului politician.

Articolul precedentMai mulți români au cumpărat țigări și alcool cu ajutorul cardurilor sociale
Articolul următorJudecătorii i-au făcut dreptate unui elev din Gorj lăsat repetent când cursurile se țineau online. Băiatul nu a avut posibilitatea de a învăța la distanță în timpul pandemiei