Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria

Ea se afla cu un bărbat în mașină.

Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria, la Kulata, aproape de granița cu Grecia. Ea se afla cu un bărbat în mașină în momentul reținerii sale în Bulgaria, au declarat surse judiciare pentru G4Media.ro.

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră a anunțat joi că Elena Udrea a putut ieși din țară pentru că nu avea restricţionat dreptul la liberă circulaţie. Poliția Română a anunțat într-un comunicat oficial că Elena Udrea a plecat din România joi dimineață, înainte de pronunțarea sentinței definitive prin care a fost condamnată la 6 ani de închisoare. Elena Udrea apare pe site-ul Poliției Române la secțiunea persoane urmărite.

Ea este încadrată de alți trei fugari: Badea Abel, condamnat pentru infracțiuni la regimul circulației, Bratu Gheorghe Constantin, condamnat pentru furt, și Filip Cosmin Titu, condamnat pentru furt din locuințe.”Împotriva numitei Udrea Elena – Gabriela a fost emis mandatul de executare a pedepsei inchisorii nr. 44 din 05.06.2018 de catre Tribunalul Bucuresti – Sectia I Penala, fiind condamnata la 6 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita si abuz in serviciu”, se arată pe site-ul Poliției. Elena Udrea ar fi ieșit prin țară prin vama Giurgiu, joi dimineața, înainte de condamnare.

Elena Udrea a fost condamnată joi de Înalta Curte de Casație la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute, potrivit sentinței pronunțate de complet în sala de judecată. Decizia e definitivă. Instanța a respins contestația în anulare și a menținut sentința de 6 ani închisoare.

Elena Udrea ar fi părăsit țara prin vama Giurgiu

Articolul precedentDepozit de deșeuri metalice din județul Iași, cuprins de flăcări. Ce mesaj au primit locuitorii
Articolul următorPeste 5 tone de deșeuri, adunate din râuri în județul Hunedoara