Sursa: Facebook

„Sejurul” Elenei Udrea în Bulgaria, țară unde a fugit imediat după condamnarea sa definitivă, se apropie de sfârșit.

Apărările acesteia în fața instanțelor din Bulgaria nu au cântărit suficient de mult încât autoritățile din această țară să oprească procedura de extrădare, astfel că în urmă cu aproape o săptămână Curtea de Apel din Sofia a decis ca fostul ministru să fie totuși trimis în țară, în vederea executării pedepsei.

Și, chiar în aceste condiții, iubitul Elenei Udrea, lăsat în țară de aceasta împreună cu fetița lor în momentul în care și-a luat tălpășița, consideră că în România situația acesteia va suferi o răsturnare de situație.

Într-o postare destul de „poticnită” și plină de greșeli gramaticale, Adrian Alexandrov dă câteva exemple de oameni care au criticat modul în care s-au desfășurat evenimentele după condamnarea iubitei sale, opinând că aceștia cer „dreptate” pentru partenera sa.

Mă bucură faptul că au început din ce în ce mai multe voci să ceară DREPTATE în cazul Elenei Udrea. Domnul Roșca Stănescu este un cunoscut critic al fostului președinte Traian Băsescu, și a Elenei Udrea, dar cu toate acestea pune sub semnul întrebării aspecte importante din “condamnarea” ei.

Domnul profesor Adrian Severin a spus, citez:
„scopul nu scuză mijloacele și nedreptatea făcută unuia indiferent că o cheamă Udrea, amenință drepturile tuturor cetățenilor” vorbe care ar trebui să dea de gândit tuturor, inclusiv celor care se bucură de condamnarea abuzivă a Elenei Udrea, indiferent de metode și cu încălcarea flagrantă a Drepturilor Omului și a Constituției
”, scrie Alexandrov pe Facebook.

Până la „dreptatea” la care face referire Adrian Alexandrov, procedurile de extrădare în cazul Elenei Udrea sunt în curs, iar aceasta urmează să fie adusă în România cel mai probabil astăzi.

Ca deținută, Udrea va fi adusă la Penitenciarul de femei Ploiești – Târgșorul Nou, în vederea efectuării perioadei de carantinare-observare, timp de 21 de zile. Ulterior acestei perioade, Udrea va continua executarea pedeapsei tot în Penitenciarul Ploiești-Târgșorul Nou.

În aprilie, fostul ministru al Turismului a fost condamnată definitiv la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în procesul Gala Bute, la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute.

Articolul precedentAngajații din Italia, sprijiniți financiar pentru a face față exploziei prețurilor
Articolul următorAlarmant: Tot mai mulți elevi din România ajung să sufere de depresie, refugiindu-se în alcool și droguri