Dan Tudorache / Clotilde Armand

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Dan Tudorache nu a ezitat să îi  amintească  actualului primar al Sectorului 1 că banii primiți în plus de polițiști la începutul pandemiei au fost acordați legal. Clotilde Armand a susținut că 2 milioane de lei au fost risipiți pe sporurille oferite în mod ilegal polițiștilor locali. Ea a mai precizat în aceea perioadă că polițiștii erau apropiați de „vechea administrație”.  

Cu toate acestea însă, Dan Tudorache îi aduce la cunoștiință că atât Curtea de Conturi, cât și Justiția au clasat cazul, lăudând astfel „încă o „victorie” marca Armand”.

Dan Tudorache: „Primarul validat a încercat prin toate mijloacele  să anuleze sporurile primite de polițiștii locali”

În continuarea mesajului său, Dan Tudorache amintește cum actualul primar a acționat în justiție pentru recuperarea banilor acordați ilegal. „Ba, mai mult, a reclamat acordarea sporurilor ca fiind abuz în serviciu, în urma sesizării constituindu-se un dosar penal”, a mai scris fostul primar al Sectorului 1.

Cu toate acestea, Justiția și Curtea de Conturi a clasat dosarul, iar „madamarmand a „înfrânt” din nou”, concluzionează Dan Tudorache în mesajul postat pe Facebook.

Conflictele dintre actualul primar al Sectorului 1 și Dan Tudorache nu reprezintă o noutate. În urmă cu două luni, Clotilde Armand l-a acuzat pe fostul primar al Sectorului 1 că a pus Poliția Locală să fie urmărită și filată. Mai mult decât atât, ea a susținut că în cadrul Poliției Locale s-a înființat un departament secret pentru urmărirea ei.

Într-un mesaj transmis tot pe Facebook, Dan Tudorache a spus clar că toate acuzațiile aduse de Clotilde Armand sunt false. „Știți povestea lansată de Madamarmand, cum că poliția locală o urmărea, chipurile la indicațiile mele? Din păcate, mulți au crezut-o”, a scris Dan Tudorache pe Facebook. De asemenea, el a amintit că 19 mașini ale instituției au fost cedate Primăriei Sectorului 1 pentru ca aliații primarului să le folosească după bunul plac.

La alegerile de anul trecut, Clotidle Armand a câștigat cu 40,94% funcția de primar al Sectorului 1. Daniel Tudorache, candidatul Partidului Social Democrat (PSD) a întrunit 39,81% din voturi.

Membru în Partidul Social Democrat, Dan Tudorache a precizat în urmă cu o zi că nu va vota pentru certificatul verde.

„Vă spun acest lucru din postura unui om care s-a vaccinat, care respectă regulile impuse de pandemie și care este beneficiarul unui asemenea document”, a precizat fostul Primar al Sectorului 1.

Dan Tudorache solicită Consiliului Local Sector 1 să controleze Poliția Locală

Articolul precedentEMA a aprobat două noi medicamente împotriva COVID-19
Articolul următorVirgil Popescu, despre normele de aplicare a legii privind compensarea și compensarea la energie și gaze: „În câteva zile vor fi publicate”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.