Dan Tudorache / Foto: Facebook

Într-o postare pa pagina de Facebook, fostul primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, a precizat că acuzațiile aduse de Clotilde Armand, cum că poliția locală o urmărea, sunt false. El a precizat că în Consiliul Local s-a creat o comisie prin care se urmărește controloarea patrimoniului Poliției Locale a Sectorului 1.

„Știți povestea lansată de Madamarmand, cum că poliția locală o urmărea, chipurile la indicațiile mele? Din păcate, mulți au crezut-o”, a scris Dan Tudorache pe Facebook.

De asemenea, Tudorache a precizat că 19 mașini noi ale instituției au fost cedate Primăriei Sectorului 1 pentru ca „prietenii” primarului să le folosească după bunul plac. „Actualul director al Poliției Locale a Sectorului 1 a recunoscut în parte problema și este așteptat pentru a răspunde întrebărilor consilierilor, eventual pentru a-și da demisia”, a mai scris Dan Tudorache pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Petre Florin Manole (PSD), a scris despre acest subiect pe Facebook. El îl susține pe fostul primar al Sectorului 1 și spune că prin decizia Consiliului Local se are în vedere „mai  puțină siguranță pentru cetățeni, mai mult confort pentru useriști”.

Clotilde Armand e de părere că poliția locală a fost pusă de Dan Tudorache să o urmărească

În urmă cu două luni, Clotilde Armand a susținut că a fost umărită și filată de Poliția Locală a Sectorului 1, la ordinele lui Dan Tudorache. Într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, Armand era de părere că în cadrul Poliției Locale Sector 1 s-a înființat prin dispoziția primarului un departament secret pentru urmărirea ei.

Mai mult, actual primar din partea USR a precizat că Dan Tudorache face poliție politică și că există angajați ai Poliției Locale ce ascund adevărata lor activitate. În comunicatul lor din acea perioadă, USR a precizat că Poliția Locală trebuie reorganizată și pusă pentru protejarea cetățenilor și nu în interesul de partid.  

Mai mult, Poliția comunitară e la un pas de a fi dată afară din sediu din cauza unei datorii la o firmă de avocatură. Suma la care se ridică datoria este de peste 318 mii de lei, din care 24.420,21 lei cheltuielile pentru executare silită.

Deputatul PSD, Dan Tudorache, a anunțat că va vota împotriva certificatului verde

Articolul precedentLudovic Orban: „PNL și PSD guvernează împotriva voinței poporului român”
Articolul următorMai puțin de 27.000 de persoane s-au vaccinat anti-COVID
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.