Foto: Facebook, Ministerul Mediului - România
Foto: Facebook, Ministerul Mediului - România

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a făcut un nou apel pentru vaccinare, precizând că o cunoștință a decedat, după ce a fost infectată cu coronavirus.

Ministrul a explicat că este vorba despre un bărbat de 40 de ani, un antivaccinist care nu-și ascundea părerea.

Tanczos Barna, despre cazul antivaccinistului: ”Nu credea nici în virus, nici în medici, nici în știință. Când s-a răzgândit, a fost deja prea târziu”

Tanczos Barna a povestit, într-o postare pe Facebook, despre experiența familiei sale, dar și despre zilele în care a fost nevoit să fie spitalizat.

Ministrul Mediului a precizat că familia sa a trecut ușor peste boală. Cu toate acestea, a ținut să menționeze că nu a fost și cazul său, fiind internat timp de două săptămâni, după ce a contractat virusul.

Știința medicinei m-a vindecat. Eu am supraviețuit și m-am vindecat, iar când a devenit posibil, m-am vaccinat printre primii”, a scris Tanczos Barna.

Îndemn la vaccinare: ”Vaccinul salvează vieți! 9 din 10 oameni care mor din cauza Covidului nu au fost vaccinați”

Cu toții am pierdut prea multe cunoștințe, prea mulți prieteni, prea mulți membri de familie. Să ne informăm din surse oficiale, să nu credem știrile negaționiste și antivacciniste. Vaccinul salvează vieți! 9 din 10 oameni care mor din cauza Covidului nu au fost vaccinați. Să nu ne batem joc de viața noastră, a părinților, a bunicilor și a copiilor noștri: să ne vaccinăm!”, a mai scris ministrul Mediului.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 10.400 de cazuri noi, din 43.586 de teste (23,8%). În acest interval au decedat 211 persoane. Numărul pacienților de la ATI a ajuns la 1.603, dintre care 31 sunt minori.

Articolul precedentÎncălzirea globală: o creştere de 2 grade Celsius face diferenţa dintre viaţă şi moarte
Articolul următorDan Vîlceanu vrea plafonarea contribuțiilor la sănătate, dar și eliminarea scutirii de impozit pe venit a celor din IT și construcții
Jurnalist full-time / Pesimist part-time