RAJA Constanța: Lucrări de reabilitare a magistralei de apă, pe bulevardul Tomis

Intervenția face parte din contractul CL 32, “Reabilitare aducțiuni și magistrale Constanța”, în valoare de aproximativ 40 milioane lei

Astăzi, 5 decembrie, societatea RAJA a făcut anunțul conform căruia, pe bulevardul Tomis, la intersecția cu Soveja, se execută lucrări de reabilitare a magistralei de apă.

Lucrările presupun fontă ductilă, cu diametrul de 800 mm.

De asemenea, intervenția face parte din contractul CL 32, “Reabilitare aducțiuni și magistrale Constanța”, în valoare de aproximativ 40 milioane lei.

În zonă au fost descoperite rețele edilitare foarte vechi, ce nu au fost trecute în avizele obținute pentru proiect

În această situație, a fost necesară modificarea traseului inițial. Având în vedere materialul conductei nou pozate, fontă ductilă, piesele de legătură pentru modificarea traseului au fost făcute pe comandă specială, având dimensiuni atipice.

La ora actuală, piesele au fost aprovizionate de către constructor și de săptămâna trecută au fost reluate lucrările.

Conform graficelor de execuție, până la dată de 15 decembrie 2021, intersecția va fi redată traficului în condiții normale, inclusiv se va realiza asfaltarea, dacă vor permite condițiile meteo. Înțelegem și ne cerem scuze pentru disconfortul creat, dar pe parte de subteran lucrările au continuat fără oprire, în momentul de față având loc subtraversarea canivoului de termie din zonă”, se precizează în comunicat.

RAJA pune accent pe servicii ireproșabile și pe creșterea calității vieții

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și, implicit, creșterea calității vieții. Vă mulțumim pentru înțelegere și vom reveni cu amănunte pe măsură ce lucrarea avansează!”, au precizat reprezentanții RAJA S.A. pe contul de Facebook.

În plus, aceștia au ținut să explice faptul că, prin implementarea sistemelor, se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile.

De asemenea, se asigură debitul de alimentare și a calitatea apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

Articolul precedentPapa, despre politicienii Europei: ”Fac promisiuni nerealiste”
Articolul următorCentre mobile de vaccinare, destinate mediului rural