Sursa foto: Facebook/ Cristian Popescu Piedone

Ciulini, fâneață și multă sălbăticie, cadoul Primăriei Generale pentru comunitatea bucureșteană.

Primarul Sectorului 5 a ieșit pe teren și i-a cules lui Nicușor Dan niște flori de pe câmpurile din sector administrate de „domnia sa”, în speranța că îl va „îndulci” și va cheltui bani pentru curățarea „kilometrilor liniari de bălării.”

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul Sectorului 5 a precizat că în cei doi ani de când Nicușor Dan a ajuns la Primăria Generală, sălbăticia și-a pus amprenta peste administrația sa.

„Astăzi este despre ciulini. Ca anul trecut, ca acum doi ani,  pe pământul administrat de Primăria Generală in comunitatea noastră… au crescut ciulini. Mulți ciulini! Si printre ei… fân! Multa fâneața! Kilometri liniari de bălării! Peste suta de mii de metri pătrați de sălbăticie, de urâțenie… ne zace in comunitate, cadou de la Primăria mare”, a scris Piedone.

Piedone: „V-am lăsat buchetul la poartă!”

De asemenea, edilul Sectorului 5 a declarat că înțelege ura față de el venită din partea Primăriei Generale, dar nu poate pricepe ce are cu cetățenii sectorului.

„Ce aveți, mai, cu NOI? Cu mine, Popescu Piedone, știu! Vă cunosc ura! V-o simt de mult…Dar cu cetățenii Sectorului 5 ce aveți, măi? De pe Tudor Vladimirescu pe 13 Septembrie, și din Panduri până la poarta Cotrocenilor… e ca-n cătunele abandonate! Și e urât, domnule Primar General! Pe traseul ăsta circulat de milioane de oameni zilnic… vara trecută s-au uscat fânul și buruienile și mărăcinii”, a mai spus Piedone.

Totodată, acesta a amintit că nu poate interveni în rezolvarea problemei „fânului și a sălbăticiei” deoarece terenurile sunt în administrația Primăriei Generale.

„Și pentru că sunt la noi în casă, dar le administrați dumneavoastră, NOI, Comunitatea, nu putem da o coasă! Că am cheltui nejustificat bani publici!!! Și ne-ar trage Curtea de Conturi și de urechi și de suflete…!!! De ce vă bateți joc de Sectorul 5?”, a mai spus edilul.

Pe drumul către Primăria Generală, Cristian Popescu Piedone a cules flori sălbatice, „mușețel și mac și gălbenele” și le-a prins într-un buchet special.

„Uite… v-am cules flori sălbatice din patratiile care va aparțin în acte, domnule primar! Am găsit și mușețel și mac și gălbenele… Și vi le-am prins în buchet! Că sunt medicinale și fac bine… V-am lăsat buchetul la poartă! Poate va alunga ranchiuna ce mi-o purtați și vă faceți datoria față de comunitatea Sectorului 5. Că și din impozitele lor primiți leafa! Și dumneavoastră și consilierii municipali și ALPAB și tot angajatul la stat!”, a spus Piedone.

În încheierea mesajului său, edilul Sectorului 5 i-a reamintit lui Nicușor Dan că are puterea de a schimba fața sectoarelor, îndemnâdu-l totodată să își facă datoria de primar.

„Faceți-va datoria de primar, vă rog! Că dumneavoastra aveți putere! Că… Dumnezeu vede și ține minte! Și binele făcut… se întoarce! Și, Slavă Tatălui, aveți nevoie de bine în viață! Cu speranță, primarul Piedone!”, a concluzionat primarul Sectorului 5.

Citește și articolul: Cristian Popescu Piedone continuă dezvăluirile despre afacerile ilegale ale fostului primar Florea Daniel

Articolul precedentMinisterul Familiei are ca obiectiv stimularea natalității prin susținerea tinerilor și a familiilor. Firea: „Avem nevoie de o imagine de ansamblu a problemei ca să putem veni cu soluții punctuale”
Articolul următorPNL, în cădere liberă. Zeci de liberali se alătură partidului condus de Ludovic Orban