Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone. - pagina de Facebook

Primarul Cristian Popescu Piedone a făcut dezvăluiri cutremurătoare, într-o postare pe Facebook, privitor la motivele pentru care anumite persoane doresc ca el să nu mai administreze sectorul 5. Cristian Popescu Piedone îi numește ” derbedei ” pe cei care i-au făcut reclamații, îl înjură zilnic și care doresc să fie arestat. Într-o postare pe Facebook, primarul Cristian Popescu Piedone afirmă că a descoperit pușculitele ascunse în piete ale „derbedeilor”, de unde aceștia s-au îmbogățit cu milioane.

Afaceri ilegale de milioane de lei

Potrivit primarului Cristian Popescu Piedone, ” derbedeii ” au profitat de pandemie și au cumpărat dezinfectant la prețuri supraevaluate. Astfel, prețul, care ar fi trebuit să fie 11 milioane, a fost supraevaluat la 26 de milioane. Primarul sectorului 5 mai acuză faptul că dezinfectantul este de proastă calitate, neputând fi folosit nici măcar ca dezinfectant, fiind de fapt gel. Dezinfectantul a ajuns să fie distribuit în toate piețele din sectorul 5, cum ar fi de exemplu economatul Piața Coșbuc, Piața 13 Septembrie, Piața Ferentari. Potrivit primarului Piedone, au fost încheiate contracte fictive pentru lucrări fictive, fiind inventate reparații, modernizări, vopsiri, arhitectură, care au fost plătite din banii contribuabililor din sectorul 5.

Cristian Popescu Piedone: „V-ați bătut joc, mă! De oameni și de banii lor! Ani! Ani și ani, zi de zi…”

Primarul Cristian Popescu Piedone acuză faptul că ” derbedeii ” și-au bătut joc de banii bucureștenilor care locuiesc în sectorul 5 timp de ani de zile, și doresc ca el să ajungă după gratii pentru a-și putea continua afacerile.
„Scrisoare pentru anumiți derbedei
V-am descoperit pușculițele ascunse în piețe!
D-aia mă înjurați? D-aia mă reclamați? D-aia mă vreți plecat?
Ați supt milioane din banii oamenilor, mă! Milioane…
Ați profitat de pandemie și ați cumpărat dezinfectant la prețuri supraevaluate, mă!
În loc de 11 milioane l-ați pus la 26!!
O parte e doar gel, isteților! Nici măcar nu poate fi folosit ca dezinfectant!
Avem lichide d-astea, folositoare sau ba, cât să împărțim la toată Muntenia, mă!
Derbedeilor!
D-aia mă vreți arestat? Că v-am tăiat, zi de zi, macaroanele din care ați supt că hunii???
Economat Piața Coșbuc
Piața 13 Septembrie
Piața Ferentari
Toate piețele…
Ați întocmit contracte fictive pentru lucrări fictive, derbedeilor!
Ați inventat reparații, modernizări, vopsiri, arhitectură și le-ați pus la plată din banii comunității, derbedeilor!
V-ați reparat doar cheltuielile personale, derbedeilor!
Milioane, milioane, milioane…
V-ați bătut joc, mă! De oameni și de banii lor! Ani! Ani și ani, zi de zi…
Și mă vreți legat, să vă puteți continuă masa?
Doar fapte?
Da, mă! Doar…
Dar FAPTE RELE
Derbedeilor!”, este mesajul dur al primarului Cristian Popescu Piedone, postat pe Facebook.

Piedone, mesaj pentru Daniel Florea:”Atenție la mantinelă, că vine bumerangul!”

Primarul Sectorului 5 din Bucureșți, a adus critici dure fostului edil șef al sectorului, deputatul PSD Daniel Florea. Piedone susține că Daniel Florea este cel care a făcut denunțul în urmă căruia la DNA a fost deschis un dosar penal de abuz în serviciu pe numele lui. Cristian Popescu Piedone îi transmite lui Florea un mesaj dur pe Facebook, în care îl numește „loază” și îl acuză că a furat din banii comunității.Potrivit primarului Piedone, fostul edil al sectorului 5 ar fi cheltuit milioane de lei, din banii oamenilor, pentru a cumpăra patine, care stau în depozit nefolosite.

Piedone mai susține că patinoarul artificial , pentru care s-au achitat de la bugetul local nu mai puțin de 30 de milioane, nu poate fi folosit deoarece nu există teren disponibil, respectiv un hectar, în sectorul 5. Primarul Cristian Popescu Piedone îl mai acuză pe fostul primar Daniel Florea că, împreună cu apropiații săi, au golit ” punga comunității”. Primarul sectorului 5 a criticat în mod acid și modul în care fostul primar Daniel Florea a făcut numiri la vârful Poliției Locale, afirmând că instituția ar fi fost dirijată de o ” coafeză”. „Atenție la mantinelă, că vine bumerangul!”, este avertismentul transmis lui Daniel Florea de primarul Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

Cristian Popescu Piedone, mesaj dur pentru fostul primar Daniel Florea: „Ați supt până când ați golit punga comunității, loazelor!”.

Articolul precedentȘoșoacă face apel la Iohannis: ”Nu îndrăzniţi să băgaţi România în război”
Articolul următorVasile Dîncu: Nu există date că va exista un atac în Republica Moldova