Strangere semnaturi Popescu Piedone - Foto Ziarul de Investigatii - zin.ro

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, dă din nou dovada unui bun gospodar, mai ales că are, după cum singur recunoaște, „camere mari” de îngrijit.

Și, tocmai pentru că este mult de muncă în ceea ce Popescu Piedone numește „casa” sa, edilul a demarat curățenia de Paște devreme.

Așadar, după cum a anunțat edilul din Sectorul 5, „păstrăm tradiția și ne pregătim CASA pentru Sfintele Paști”. Mai exact, sunt spălate străzile și trotuarele, se „primenesc” copacii și spațiile verzi, continuând totodată și lucrările de reabilitare.

Avem șase camere mari: Ferentari, Rahova, Giurgiului, Ghencea, 13 Septembrie și Cotroceni! Intrăm în toate și le primenim așa cum știm!

Spălăm străzi și trotuare! Săpăm, greblăm, vopsim, văruim! Strângem gunoaie! Sădim pomi, plantăm flori! Asfaltăm străzi, amenajăm trotuare, facem parcări! Amenajăm locuri de joacă, oaze de verdeață și spații de promenadă!

Facem treabă, să fie bine! Împreună, facem imposibilul posibil!
Cu respect, primarul Piedone
”.

Articolul precedentPremieră la 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române: „Jandarmul de onoare al anului” este o femeie
Articolul următorMită de sute de euro oferită polițiștilor de un cuplu din Giurgiu