Sursa: 123rf.com

Un cuplu din Giurgiu – soț și soție, a fost trimis în judecată în același dosar, sub aceeași acuzație și pentru aceeași faptă, după ce au încercat să îi mituiască pe oamenii legii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu.

Ghinionul celor doi a fost că polițiștii nu au primit mita oferită – de câteva sute de euro, iar în schimb au sesizat fapta la Call-center anticorupție 0800.806.806.

Așa au intrat pe fir ofițerii anticorupție din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Giurgiu, iar mai apoi, în dosarul instrumentat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu a fost dispusă trimiterea în judecată a celor doi inculpați, soț și soție, pentru dare de mită.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în cursul lunii iunie 2023, cei doi inculpați au promis și oferit sume de bani cuprinse între 100 și 300 de euro unor agenți de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, pentru ca aceștia să nu dispună măsura complementară a reținerii permisului de conducere, pentru o perioadă de 60 de zile, față de unul dintre inculpați, conducătorul unui autoturism, ca urmare a efectuării unei manevre interzise de depășire”, detaliază DGA.

Articolul precedentA început curățenia de sărbători în Sectorul 5. Piedone: „Ne pregătim CASA pentru Sfintele Paști”
Articolul următorPiedone, premiu la Gala Smart City Industry Awards pentru proiectul Locuințe nZeb pentru tinerii din Sectorul 5