Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Pentru executarea lucrărilor de racordare a noii conducte de distribuție de pe strada Mihai Eminescu din orașul Murfatlar, județul Constanța, la sistemul centralizat de alimentare cu apă, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile marți – 31 octombrie 2023. 

În intervalul orar 08.00 – 16.00, vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitatea Murfatlar

Investiția face parte din”Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a  societății RAJA S.A. Constanța în perioada 2014-2020”, CL 20 – ”Rețele apă Poarta Albă, Murfatlar. Rețele apă și canalizare Castelu. Aducțiune Castelu”, în valoare de aproximativ 37 milioane lei.

Societatea și-a prezentat scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigură că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

RAJA: ”Rugăm utilizatorii afectați de această lucrare sa își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții”, au precizat reprezentanții societății constănțene.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

Articolul precedentMoțiunea împotriva ministrului Boloș, dezbătută astăzi
Articolul următorANI recunoaște că averea lui Daniel Tudorache este legală