RAJA se implică și se alătură campaniei naționale de vaccinare

Vaccinarea rămâne singura soluţie în atenuarea răspândirii infecției cu SARS-COV-2

RAJA nu se rezumă doar la asigurarea serviciilor de furnizare și distribuire a apei potabile, canalizare și management al apelor uzate. Alături de rolul esențial pe care îl are în ceea ce priveşte sănătatea publică, RAJA pune accent pe sănătatea și securitatea oamenilor, la locul de muncă.

Cu toate acestea, în condițiile creșterii ratei de infectare cu COVID-19 la nivel național, acestea nu pot fi garantate decât prin anticiparea și atenuarea riscurilor legate direct de noul Coronavirus.

Vaccinare, responsabilitate şi siguranţă

Pe lângă măsurile specifice de prevenire și de limitare a diseminării virusului, prin acțiuni de dezinfecție, lucru în ture sau în condiții de izolare, reducerea interacțiunilor cu publicul, RAJA s-a implicat activ și în conștientizarea personalului propriu cu privire la importanța și beneficiile vaccinării, în vederea creșterii gradului de responsabilizare a acestora.

La nivel global s-a demonstrat deja că vaccinul este singurul care are un rol important în atenuarea răspândirii infecției cu SARS-COV-2, contribuind semnificativ la reducerea morbidității și a mortalității și la limitarea efectelor negative pe care pandemia le-a produs asupra societății, economiei și vieții oamenilor„, se arată în comunicatul transmis de către Biroul de comunicare.

Compania RAJA s-a alăturat campaniei naționale de vaccinare în sprijinul angajaților care doresc să înceapă sau să continue schema de imunizare

Pentru a facilita și eficientiza accesul acestora la vaccinare și totodată pentru a evita aglomerarea în centrele anti-Covid, astăzi – 28 octombrie 2021, la sediul central al societății s-a organizat un punct de vaccinare cu sprijinul DSP Constanța, unde aproximativ 200 de angajați au fost imunizați cu prima, a doua sau chiar a treia doză de vaccin împotriva virusului SARS-CoV-2. Convinși fiind că doar prin vaccinare putem pune capăt pandemiei și să ne reluăm activitățile dragi fiecăruia dintre noi, personalul RAJA a optat pentru serurile Pfizer – BioNTech și Johnson & Johnson„, se mai arată în comunicat.

În prezent, 64% din angajații companiei sunt vaccinați împotriva COVID-19, urmând ca în perioada imediat următoare RAJA să organizeze din nou centre de vaccinare la sediile societății, unde vor avea acces și membrii familiilor angajaților.
În acest fel, RAJA contribuie la creșterea numărului persoanelor imunizate în aria de operare și asigură siguranța și continuitatea serviciilor operate.

Articolul precedentCseke Attila va trimite corpul de control pentru verificare modului în care au fost eliberate adeverințe care să scutească personalul medical de „gărzi” în sectoarele Covid
Articolul următorFacebook devine ”Meta”, axându-se pe realitatea virtuală