Constănțenii, mai aproape de plata facturilor prin intermediul aplicației „My Raja”

„Acum clienții societății pot accesa toate informațiile de care au nevoie, în timp real și oriunde există o conexiune la internet. În acest fel salvează timp, dețin controlul, sunt permanent informați”, au declarat reprezentanții RAJA S.A.

Compania RAJA S.A. le-a pus clienților la dispoziție o aplicație de mare ajutor. Cu ajutorul acesteia, toți cei care beneficiază de serviciile RAJA vor putea afla informații despre factură, imediat ce aceasta a fost emisă, despre achitarea online a facturii, cu o singură apăsare de buton și cu posibilitatea salvării datelor cardului bancar, pentru plăți mai rapide, vor putea vizualiza facturilor emise și a plăților efectuate în ultimele 12 luni, înregistra indexului contorului de apă, prin autocitire, trasmite sesizări sau să-și modifice datele de contact, oferind transparență și securitate în realizarea tranzacțiilor.

Aplicația „My RAJA” este disponibilă atât pentru utilizatorii de iOS, cât și pentru cei de Android

„Acum clienții societății pot accesa toate informațiile de care au nevoie, în timp real și oriunde există o conexiune la internet. În acest fel salvează timp, dețin controlul, sunt permanent informați. Pentru a ne proteja sănătatea în această perioadă de criză sanitară, folosirea instrumentelor digitale este extrem de importantă, atât în activitățile curente ale companiei cât și pentru clienții noștri. De aceea, îi încurajăm pe aceștia să folosească cu încredere aplicația Contul meu RAJA de pe pagina web a societății sau MyRAJA direct de pe telefonul mobil sau tabletă, și să aleagă factura electronică în favoarea celei imprimate pe hârtie, pentru că este o opțiune gratuită, sigură, rapidă și eficientă”, au declarar reprezentanții RAJA.

Articolul precedentAlina Gorghiu îi acuză USR PLUS de șantaj
Articolul următorȘedința a luat sfârșit: USR PLUS merge înainte cu moțiunea ce cenzură