Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

RAJA S.A. anunță că în vederea efectuării lucrărilor de reabilitare a rezervorului de înmagazinare din rețeaua de alimentare cu apă a municipiului Medgidia, va fi necesară întreruperea furnizării apei începând de luni, 29 mai 2023, ora 22:00, până marți, 30 mai 2023, ora 04:00 dimineața.

În acest interval, consumatorii din mai multe zone din Medgidia vor fi afectați de absența furnizării apei:

  • Zona Spitalului (tronsonul delimitat de strada Mărgăritarului și Tineretului) și strada Spitalului;
  • Zona de Vest – blocurile VS și cartierul de case, zona de Est (parțial) și Hidrofor;
  • Zona Berărie – porțiunea cuprinsă între strada Rahovei și Lupeni;
  • Zona Catanga – tronsonul delimitat de străzile Panseluțelor și Ovidiu, precum și locuitorii de pe strada Lt. Oprea Haraciu (blocurile D și E);
  • Satul Remus Opreanu.

Această investiție face parte din Contractul de lucrări CL 31 – ”Stație tratare apă, rezervoare și conducta transport Hârșova; Gospodării de apă Năvodari; Reabilitare stație de ape uzate și conducta de refulare Mamaia Sat; Gospodării de apă Valu lui Traian; Reabilitare rezervor Medgidia; Stație de clorare Vadu Oii”, în valoare totală de aproximativ 41 milioane de lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM).

Prin implementarea acestor lucrări se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor

Utilizatorii afectați de această lucrare sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții”, a precizat societatea din Constanța.

Articolul precedentApa potabilă va fi sistată în mai multe zone din municipiul Medgidia
Articolul următorPSD, în continuare preferatul alegătorilor