Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Pentru a reabilita rezervorul de înmagazinare din rețeaua de alimentare cu apă din municipiul Medgidia, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei începând de luni, 29 mai 2023, ora 22:00, până marți, 30 mai 2023, ora 04:00 dimineața.

În timpul acestei perioade, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

  • Spital (tronsonul delimitat de strada Mărgăritarului și Tineretului) și strada Spitalului;
  • Zona Vest – blocurile VS-uri și cartierul de case, parțial zona Est și Hidrofor;
  • Berărie – porțiunea cuprinsă de strada Rahovei cu Lupeni;
  • Catanga – tronsonul delimitat de străzile Panseluțelor și Ovidiu, precum și locuitorii de pe strada Lt. Oprea Haraciu (blocurile D și E);
  • Satul Remus Opreanu.

Reabilitarea rezervorului de înmagazinare din rețeaua de alimentare cu apă din municipiul Medgidia reprezintă o investiție care face parte dintr-un contract de lucrări în valoare totală de aproximativ 41 milioane de lel

Contractul de lucrări CL 31 include diverse proiecte de modernizare și reabilitare în domeniul apei potabile și al apelor uzate și este implementat prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM).

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm ca echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ”, a transmis societatea RAJA.

RAJA aduce aminte consumatorilor că investițiile în modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă au beneficii pe termen lung, având ca scop furnizarea unor servicii de calitate superioară și îmbunătățirea calității vieții.

Aceste investiții conduc la îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea unui debit de alimentare stabil și calitatea apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție și garantarea siguranței și continuității furnizării serviciilor.

Articolul precedentOrban, plângere penală împotriva membrilor Guvernului: „Refuzul de a organiza alegeri reprezintă o faptă gravă”
Articolul următorMai multe lucrări de reabilitare vor duce la sistarea apei în municipiul Medgidia
Jurnalist full-time / Pesimist part-time