Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

În cursul zilei de mâine, 21 septembrie 2023, echipele RAJA din Constanța vor efectua lucrări de intervenție la rețeaua publică de alimentare cu apă.

Echipele de intervenție ale societății din Constanța se află la fața locului

Lucrările vor avea loc în intervalul orar 09.30 – 17.00 și vor implica întreruperea furnizării apei în zona delimitată de bd. I.C. Brătianu – str. Oborului – str. București – str. Th. Burada – str. Bărăganului – str. Corbului – bd. I.C. Brătianu.

De asemenea, în cartierele Coiciu și Inel II, furnizarea apei va fi realizată cu presiune redusă.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au transmis reprezentanții RAJA.

Pentru RAJA S.A., interacțiunea cu utilizatorii serviciilor de alimentare cu apă și canalizare reprezintă un aspect extrem de important

Astfel, pentru a veni în întâmpinarea tuturor nevoilor particulare ale clienților, compania a pus la dispoziție un serviciu de Call Center.

Serviciul de Call Center este disponibil 24 de ore din 24 și 7 zile din 7, fiind accesibil prin numărul unic 0241 924.

Articolul precedent400 de lei, mită pentru un permis de conducere la Brașov
Articolul următorDeputalul liberal Sighiartău ar vrea ca PNL să o „rupă” cu PSD. Ciolacu: „Nu stau să comentez. Nici nu mă deranjează”