Robert Sighiartău, deputat PNL, a avut aseară o ieșire publică nu tocmai prietenoasă vizavi de PSD, partidul cu care formațiunea din care face parte împarte guvernarea, criticile parlamentarului fiind îndreptate inclusiv împotriva liderului social democrat Marcel Ciolacu.

Pe scurt, Sighiartău ar vrea ca PNL să o „rupă” cu PSD, pe considerentul că „PSD este un partid care îşi doreşte toată puterea, el nu este obişnuit să împartă puterea”.

Marcel Ciolacu – sau un preşedinte de genul lui Marcel Ciolacu, dacă ajunge la Cotroceni, e clar că nu îşi va mai respecta în primul rând înţelegerile pe care le-a avut şi avem istoric cu USL, PDL şi alte exemple de genul asta…

Și există această tendinţă a PSD de a abuza de putere şi se vede cu ochiul liber. (…)

Uitaţi-vă în judeţele pe care le păstoresc ei, din sud, există tendinţa de a acapara tot ce înseamnă sistem de administraţie de la nivel local şi tocmai din această cauză avem unele instituţii care în acest moment sunt paralizate”, a spus Robert Sighiartău, marți seară, citat de Hotnews.

Azi, într-o conferință de presă, Ciolacu a lăsat să se înțeleagă că declarațiile parlamentarului îl cam lasă rece și că opinia acestuia nu ar fi împărtășită de restul liberalilor cu care PSD împarte guvernarea. „Nu există niciun risc de rupere a coaliției”, a asigurat Ciolacu, punctând asupra faptului că nu are ce să îi răspundă liberalului.

În rest, urez mult succes colegilor mei. Sunt opiniile dânșilor, nu stau eu să comentez aceste opinii. Nici nu mă deranjează, să vă spun cinstit. Nu stau eu să citesc toate declarațiile.

Dacă ar fi niște argumente, cu substanță… cu adevărat, facem o dezbatere. Dar, astfel de declarații… nu mă deranjează. Nu știam de ele. Nu știu ce exprimă, întrebați-l ce exprimă. Eu am avut întâlnire o oră și ceva cu ONG-urile, apoi am venit la domnul Grindeanu, de aici am „Tripartitul”, pe urmă am ședință de Guvern. Ăsta e programul meu”, a spus Marcel Ciolacu.

Articolul precedentMai multe lucrări la rețeaua de alimentare cu apă din Constanța vor duce la sistarea temporară a apei potabile
Articolul următorExclusiv zin.ro – Mai vor brașovenii să continue cu primarul userist Allen Coliban?