Vladimir Lipaev

Iar dacă publicăm în exclusivitate decretul președintelui Vladimir Putin, chiar înainte ca acesta să intre în posesia oricărui factor de decizie al statului român, înseamnă că ASI ROMÂNIA – SUA chiar știe de ce!

Raportul contrainformativ intrat în posesia noastră și din care astăzi prezentăm primele fragmente fiind suficient pentru ca toate structurile abilitate să facă, la rândul lor, propriile verificări suplimentare.

Și să nu accepte, fără nicio explicație oficială – nici măcar nefiind obligații internaționale asumate în acest sens! – ca ”diplomatul” desemnat de Vladimir Putin să devină noul ambasador la Federației Ruse la București!

Totul după ce Valeri Kuzmin a fost eliberat din funcția de ambasador al Federației Ruse în România. Vladimir Lipaev fiind numit noul ambasador, potrivit decretului semnat de către președintele Vladimir Putin, document pe care îl publicăm astăzi în chiar forma sa originală!

Numai că în celelalte documente, de această dată contrainformative, intrate de asemenea DE ÎNDATĂ în posesia noastră, se avertizează că, în anul 2023, Estonia, stat membru al NATO, a expulzat un număr de diplomați ruși la Tallinn, în urma unui scandal de spionaj. Printre aceștia figurând și Vladimir Lipaev, identificat drept colonel FSB ”pe deplin acoperit”.

Adică exact alesul lui Putin pentru a fi acum trimis ambasador la București.

Numai că situația operativă este una și mai gravă, din moment ce documentarea contrainformativă a ”colonelului FSB” expulzat din Estonia arată că Vladimir Gheorghevici LIPAEV, născut în 1959 la Moscova, vorbitor al limbilor engleză, franceză și germană este de fapt general al temutelor servicii militare de informații GRU!!!

În plus, și fiica acestuia fiind deja ”plantată” la Viena!

Astfel că, înainte de a se accepta acreditarea acestuia ca ambasador, ASI ROMÂNIA – SUA solicită în mod public verificarea, de către toate structurile abilitate, a informațiilor privind ”dublul joc operativ” făcut prin numirea generalului GRU, Vladimir Lipaev drept ambasador într-o Românie care este, totuși, stat membru al NATO! Și partner strategic al Statelor Unite ale Americii!

Articol preluat din ASI-România SUA

Articolul precedentKlaus Iohannis, de acord ca Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu să răspundă penal pentru crime împotriva umanității
Articolul următorGrindeanu își pune speranțele în investitori străini pentru Tarom
Senior partner Ziarul de Investigatii