Clotilde Armand - Foto zin.ro

Nu mai este o noutate pentru nimeni că primarul USR al Sectorului 1, Clotilde Armand, a fost trimisă în judecată.

Cum probabil nu este de mirare nici că Armand se lasă „greu” convinsă că are grave probleme de natură penală și, dat fiind acest ultim cuvând probabil mulți ne gândim la ce clamează USR-iștii non-stop când este vorba despre membrii altor partide: „Fără penali în funcții publice”.

Și, iarăși, nu e de mirare de ce social democrații au sfătuit-o că ar fi mai corect să își dea demisia. Ceea ce Armand asigură că nu va face, ci din contră: „Mai stau pe aici”, scrie primarul Sectorului 1.

Doamnă, nu vă supărați, mandatul nu se reînnoiește automat, se fac alegeri. Democratice, dacă ați auzit despre acest cuvânt. Care alegeri sunt programate pe 9 iunie. Iar atunci, că mai stați „pe aici” sau nu, depinde strict de votul cetățenilor din sectorul pe care l-ați ținut 4 ani pe loc din cauza vendetelor personale pe care le duceți.

Dar ce știe Clotilde Armand despre eleganță, orice formă ar îmbrăca aceasta? Iaca, mai nimic:

Inevitabilul s-a produs. Ciolacu prin partidul lui de politicieni „incoruptibili și cinstiți” au zis să-mi dau demisia pentru că au auzit și ei de „Fără penali în funcții publice”. Așa le-au zis consultanții PSD PNL să strige de acum. Bineînțeles că mi s-a făcut din nou milă de Ciolacu.

Marcele… ia-ți un pix și o hârtie și scrie pe silabe: Fără penali în funcții publice are la bază o inițiativă cetățenească ce are ca scop interzicerea cetățenilor CONDAMNAȚI DEFINITIV să mai ocupe funcții publice în instituțiile de stat.

Cât despre demisia mea… hmm. M-am gândit foarte bine și vreau să vă transmit că mai stau pe aici. Așa, să vă scot din minți că nu mai puteți fura. Nu mai plângeți oameni buni din PNL PSD pentru că eu tot voi candida. Iar Marcel al vostru tot la covrigărie se întoarce”.

Articolul precedentCiolacu, ferm: „Am încheiat orice dialog și orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone”
Articolul următorPostul de poliție și locatarii unui bloc din Slănic, evacuați după ce strada din apropiere s-a surpat