Sursa: Facebook

Președintele PSD Marcel Ciolacu pare că duce un monolog la adresa lui Cristian Popescu Piedone.

Dacă în urmă cu câteva zile dădea de înțeles că edilu Sectorului 5 ar trebui să se retragă din cursa pentru Primăria Capitalei și lansa cumva un dialog, astăzi a decretat că a încheiat „orice dialog și orice ofertă” pentru acesta.

Eu am terminat. Ce am avut de spus și de transmis domnului Cristian Popescu Piedone am încheiat. Îi urez, din acest moment, sănătate. (…) Am încheiat orice dialog și orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone.

Eu am spus că trebuie să ne gândim la ceea ce avem de construit pentru București, să nu încercăm să rămânem blocați în visele personale”, a spus Marcel Ciolacu la Antena 3.

PSD&PNL și-au retras candidatul comun în urmă cu câteva zile și au revenit la candidați separați pentru Primăria Capitalei. Iar în momentul în care Ciolacu a anunțat că Gabriela Firea este cea aleasă, „a transmis un mesaj”, cu gândul la bucureșteni:

Împreună cu Gabriela Firea și cu toți colegii mei, primari de sector sau candidați pentru primăriile de sector, să vedem ce este mai important pentru bucureșteni și mai puțin important pentru noi, ca oameni politici sau persoane fizice.

Cred că în această echipă este locul și dlui Cristian Popescu Piedone pentru a construi ceva pentru București. (…) Locul domnului Cristian Popescu Piedone în această echipă nu poate să fie decât ca și primar, în continuare, la Sectorul 5″, spunea Ciolacu.

O replică, dacă poate fi numită așa, a venit de la Piedone, care a dezvăluit care e de fapt planul PSD&PNL, simplu: „Blat politic prin care îl susțin pe Nicușor Dan”.

Ulterior, Cristian Popescu Piedone a promis însă ceva: „Voi avea grijă de București și de toți cetățenii pe care VOI îi batjocoriți fără milă!”.


Articolul precedentClotilde Armand, după ce a fost trimisă în judecată fix în ziua în care și-a depus candidatura: E o „făcătură”
Articolul următorClotilde Armand, trimisă în judecată, despre „Fără penali în funcții publice”: „Mai stau pe aici”