Inevitabilul s-a produs: Cătălin Cîrstoiu nu este și nici nu va mai f candidat al coaliției PSD&PNL la Primăria Capitalei.

Însă decizia coaliției este criticată dur de Cristian Popescu Piedone, prin prisma faptului că astfel se face „un blat” pentru susținerea lui Nicușor Dan.

Liderii Coaliției au decis luni noapte că renunță la candidatura comună a lui Cătălin Cîrstoiu, scrie HotNews.ro, care citează surse din coaliție. Cîrstoiu nu și-a retras însă candidatura, potrivit acelorași surse acesta arătând în ședința coaliției că se consideră „un învingător” care nu a pierdut „niciodată o luptă”.

Decizia finală a fost luată după 14 ore de negocieri, liderii PSD și PNL considerând că cel mai sigur este să meargă cu candidaturi separate – Gabriela Firea din partea PSD și Sebastian Burduja – PNL. Astăzi, edilul Sectorului 5, asigură că, în ceea ce îl privește, va merge mai departe, în ciuda înțelegerilor „obscure”.

De ziua Sfântului Gheorghe, anunț toți oamenii buni că mergem împreună înainte și doar înainte! Așa cum Sfântul Gheorghe s-a luptat până când a răpus balaurul, eu și cetățenii care mă susțin ne vom lupta cu toată politica toxică pentru țară!

Sondajele pe care le-au plătit cu bani grei, le-au rotit și le-au învârtit în ultima lună… i-au scos mereu perdanți! Aspectul i-a înrăit, i-a învrăjbit și i-a amețit!

Sclavi ai intereselor de tot felul, șefii coaliției au ales să-și mintă poporul de dragul puterii trecătoare pe care fiecare o are în propriul partid! Șefii coaliției toxice și-au dat seama că victoria lui Piedone va fi izbânda cetățenilor batjocoriți și umiliți și mințiți!

Asta îi sperie, practic: ca țara să nu ia exemplul Bucureștiului și să nu îi distrugă prin vot la alegerile parlamentare din toamnă! Aceasta este realitatea, oameni buni! Dacă susținătorii din București ai lui Piedone dau vot negativ coaliției în București, la toamnă se va ridica împotriva PSD și PNL tot poporul pe care această coaliție l-a umilit și l-a batjocorit în ultimii patru ani!

Concluzie:
Mazilirea doctorului Cârstoiu este BLAT POLITIC PRIN CARE PSD ȘI PNL ÎL SUSȚIN PE NICUȘOR DAN!
Ca să elimine valul de susținători ai candidatului Cristian Popescu Piedone, șefii alianței toxice își trădează electoratul și îl susțin public pe Nicușor Dan!

În mințile lor negre de ură, dacă Piedone pierde, alianța toxică are șanse mari să câștige alegerile parlamentare din toamnă! Și mai poate umili poporul încă patru ani!

Vreau să-i asigur pe toți oamenii buni care mă susțin, că mă voi lupta pentru dreptate cu toată ființa mea, cu toată experiența mea de primar! Oameni buni, așa cum Sfântul Gheorghe nu s-a speriat și a învins balaurul, AȘA VOM ÎNVINGE ȘI NOI BALAURUL POLITIC TOXIC PENTRU ȚARĂ!

Pe 9 IUNIE, ieșim la vot și FACEM IMPOSIBILUL POSIBIL! Cu respect, primarul Piedone”, transmite liderul PUSL.

Articolul precedentMai multe cartiere din municipiul Constanța nu vor beneficia de apă potabilă
Articolul următorATÂRNĂTORILOR! CHANG PLĂTEȘTE!