Sursa Foto: Facebook

Invitat la emisiunea Insider Politic, de la Prima TV, președintele Partidului Național Liberal București, Ciprian Ciucu, a vorbit despre alianța cu Partidul Social Democrat (PSD). El a precizat că s-a opus de la început intrării la guvernare alături de social-democrați.

 „Chiar dacă nu sunt confortabil în continuare cu această decizie, nu pot să-mi dezavuez partidul. Şi, odată ce s-a luat decizia asta, nu am ce să fac, înghit în sec, merg mai departe cu ea. Dacă lucrurile denaturează până acolo unde să apară opţiunea exit, ceea ce nu-mi doresc, o să discutăm atunci”, a afirmat el, relateză news.ro.

Ciprian Ciucu: „Dacă plec din PNL, plec din politică”

De asemenea, primarul Sectorului 6 a precizat că nu se gândește să părăsească partidul. El susține că are planuri mari și nu are de gând să schimbe „tabăra”.  „Dacă plec din PNL, plec din politică. Nu mă apuc acuma să schimb partide. Am început să construiesc ceva”, a mai spus Ciprian Ciucu.

Mai mult, el a dat asigurări că împreună cu conducerea PNL  București va arăta cetățenilor că votul lor contează. „Eu îmi doresc să fac politică cu PNL, dar pe termen lung şi vreau ca să avem credibilitate, cel puţin pe PNL Bucureşti, astfel încât oamenii să ne voteze şi asta este munca mea din PNL în acest moment”, a mai adăugat Ciucu.

La emisiunea de pe Prima TV, liberalul Ciprian Ciucu l-a criticat pe premierul Nicolae Ciucă pentru că refuză să aibă un dialog pe mai multe teme de interes pentru bucureșteni. „L-am sunat pe domnul Ciucă, i-am mai reproşat eu şi în trecut că nu prea răspunde la telefon. Acuma, nu ar trebui să spun chestiile astea public, dar uite că m-aţi făcut să le spun. (…) Mi-a spus că singurul lucru care ne desparte este o vocală. Rămâne de demonstrat”, a mai spus Ciucu despre Ciucă.

Reamintim că Guvernul României a alocat peste 476 de milioane de lei pentru 105 primării din țară. Banii sunt destinați pentru plata datoriilor legate de căldură și vin din Fondul de rezervă bugetară.

Primarul Ciucu nu vrea „pocnitori” și colinde în boxe în sectorul lui

Articolul precedentFurtunile și ploile au lăsat peste 5000 de gospodării din Prahova fără energie electrică
Articolul următorCarantina se va aplica tuturor persoanelor nevaccinate care sosesc în România
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.