Emil Boc (captură video)

Coaliția PNL-PSD a luat prin surprindere întreaga națiune, iar Emil Boc a precizat că din nefericire, aceasta este ultima soluție politică în momentul de față. Mai mult, el se arată dezamăgit de partidul condus de Dacian Cioloș, dar și de felul în care Ludovic Orban a decis să părăsească tabăra liberală.

Primarul Clujului a fost adeptul refacerii coaliției PNL-USR-UDMR, dar acest lucru nu a mai fost posibil. „Marele necaz este că am ajuns aici. Evident că natural ar fi fost o alianță de dreapta PNL-USR-UDMR, dar atât s-au străduit oamenii să nu se facă treaba încât chiar s-a realizat”, a declarat Emil Boc, relatează monitorulcj.ro.

Emil Boc: „În politică câteodată e mai important să știi cum să pierzi decât să câștigi”

Edilul de la Cluj e de părere că Ludovic Orban a adus probleme serioase în partid din cauza că „nu știe să piardă”. Boc crede că fostul președinte al Partidului Național Liberal (PNL) s-a pus împotriva partidului. „În politică câteodată e mai important să știi cum să pierzi decât să câștigi”, a adăugat primarul Clujului la un post de radio local.

Emil Boc susține că nu și-a dorit să se ajungă la o alianță cu social-democrații, dar aceasta este ultima soluție înainte de alegerile anticipate. El a precizat că România trebuie guvernată și salvată. „Trebuie ca fiecare să pună acolo ce poate din ceea ce are ca priorități, dar să fie compatibile ca să ne salvăm din criza asta sanitară, ca oamenii să nu mai moară”, a adăugat primarul.

Cu toate acestea, primarul Clujului e de părere că o posibilă guvernare PNL-PSD ar duce la mai puțină „ură” în politica românească. Mai mult, el e de părere că astfel s-ar putea crea mai multă solidaritate și coeziune între partidele parlamentare.

„E prea multă ură în societatea românească”, a conchis primarului Clujului, Emil Boc.

Fostul lider liberal, Ludovic Orban, într-o postare pe pagina sa de Facebook, a precizat că liberalii și-au bătut joc de votul românilor prin alianța cu PSD. De asemenea, el a mai precizat că încrederea poporului român a ajuns să fie luată în derâdere de către oamenii politici. „Votul românilor este falsificat, răstălmăcit, răsturnat, denaturat în cea mai oribilă operațiune de furt de încredere”, a scris Orban pe Facebook. 

Orban îi bate obrazul lui Emil Boc

Articolul precedentCristian Popescu Piedone aduce blocul din „Drăgan” în secolul 21
Articolul următorVîlceanu: „Bugetul trebuie să-şi permită majorările de pensii”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.