Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a adus, după aproape patru luni, „lumină” pentru locatarii blocului de pe strada Nicolae Drăgan. Altfel spus, edilul le-a oferit un generator ca să poată avea căldură și lumină în apartamente. Mai mult decât atât, Piedone a reușit să obțină sprijinul consilierilor generali pentru ca blocul să fie conectat la curent electric.

De asemenea, edilul Sectorului 5 a precizat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că dezvoltatorul imobiliar care i-a mințit este cercetat penal. „Oamenii au cumpărat locuințe și au fost pacăliți! Dezvoltatorul imobiliar le-a racordat ilegal casele la curent! I-a mințit repetat că le face contracte individuale! Dar… i-a batjocorit și i-a lăsat în voia sorții!”, a scris Piedone.

Popescu Piedone: „Rămânem lângă acești oameni, până când li se va face dreptate!”

Edilul Sectorului 5 a cerut primarului general semnarea actelor necesare pentru racordarea blocului la curent.

„NOI, Primăria Sectorului 5, nu îi putem ajută cu acele acte! Din ce cauza, credeți? Din cauza unei aberații, oameni buni: Strada Nicolae Drăgan este în Sectorul 5, dar se află în administrarea Primăriei Capitalei! Din nefericire, așa este!”, se arată în mesajul postat de Piedone.

Ramona Ioana Bruynseels, președintele interimar București al partidului PPU-SL, a declarat că va face o plângere penală împotriva lui Nicușor Dan pentru abuz în serviciu. „Toată această neglijență și răutate nu pot să rămână nesancționate”, a mai precizat Ramona Ioana.

Piedone le-a amintit familiilor uitate de autorități că îi va sprijini și va asigura asistență și carburant generatorului de 100 de litri adus de edil.

„Va rămâne acolo, la bloc, permanent! Și îi vom asigura asistență și carburant, desigur! Iar NOI, administrația Sectorului 5, rămânem lângă acești oameni, până când li se va face dreptate!Va fi bine! Pentru că trebuie să fie bine!Cu stimă, primarul Piedone”, a transmis într-o postare pe Facebook primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

În blocul de pe strada Nicolae Drăgan, aproape 90 de familii stau de mai bine de patru luni fără curent și căldură. Motivul este un certificat de urbanism pe care primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, refuză să-l semneze.

Cristian Popescu Piedone: „Voi continua să respect Sectorul 5 și România”

Articolul precedentClaudiu Năsui: ”Nu ne vindem țara. Alianța PSD-PNL o dă pe degeaba”
Articolul următorEmil Boc, despre coaliția PSD-PNL: „Altă soluție politică nu mai există”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.