Foto: Unicef

Dacă logodnica unui cântăreț din Marea Britanie a primit din partea judecătorilor despăgubiri pentru decesul iubitul ei, cauzat de vaccinul anti- Covid, nu același succes l-a avut demersul unui deținut din Arad care a cerut judecătorilor să primească despăgubiri din partea Organizației Mondiale a Sănătății(OMS), pentru problemele de sănătate cauzate de vaccin.

Bărbatul este un deținut din Penintenciarul Arad, care a acuzat OMS că nu ar fi prevenit populația adultă în ceea ce privește posibila apariție a unui infarct sau probleme ale inimii, potrivit adevărul.ro.

Deţinutul a solicitat daune în valoare de 15 milioane de euro, afirmând că oficialii OMS nu au specificat că în cazul în care o persoană „se vaccinează contra coronavirus poate face infarct sau să se îmbolnăvească de inimă”. După ce au analizat plângerea deținutului, magistrații au anulat cererea de chemare în judecată.

Un deținut din Arad reclamă efectele adverse ale vaccinului Covid: „Operat pe inimă, paralizat parțial”

Bărbatul a deschis un proces la Judecătoria Arad, arătând că „a fost operat pe inimă, i-a paralizat partea stângă la data de 22.11.2021, iar la data de 11.05.2021 a făcut infarct şi a fost operat în acea noapte la Spitalul de Urgenţă Arad”. 

În cererea de chemare în judecată, deținutul susține că OMS a precizat că  „la copiii cu vârsta între 9-11 ani, aceştia nu se îmbolnăvesc, dar la adulţi nu au spus acest lucru”

Magistrații Judecătoriei Arad i-au anulat, însă, cererea de judecată, deoarece nu a îndeplinit procedura de depunere a unor documente care să vină în sprijinul prețențiilor sale. Cu toate acestea, bărbatul poate formula o nouă cerere, dacă va avea documente drept probă.

O instanță din Marea Britanie a decis că statul trebuie să achite suma de 120 mii de lire sterline, cu titlu de „daune” , pentru un deces cauzat de vaccinul anti-Covid, produs de AstraZeneca

Cazul cântărețului Zion, (relatat pe larg de Ziarul Investigații) decedat la numai 38 de ani, după ce s-a vaccinat împotriva coronavirusului cu doza produsă de AstraZeneca, rămâne primu „deces oficial din cauza vaccinului anti- Covid”, recunoscut de instanță, pentru care guvernul din Marea Britanie a plătit suma de 120 mii de lire sterline. Judecătorii din Marea Britanie au invocat o lege din 1979, în care sunt incluse și daunele provocate de vaccinuri. Până în prezent, România nu a raportat în mod oficial, efecte adverse necunoscute sau decese din cauza vaccinului anti Covid. Zin.ro a relatat, de asemenea, cazul fostului jurnalist Ionel Iloae, căruia cu greu i s-au decontat ședințele de oxigenoterapie de către firma de asigurări ASIROM. Iloae a ajuns să meargă cu ajutorul cârjelor după 30 de zile de la administrarea vaccinului Pfizer. Puteți(re)citi aici.

Citiți și: Noi ne vaccinăm, știe cineva dacă nu riscăm mai mult?

Articolul precedentMinistrul Gabriela Firea: Se va urgenta închiderea centrelor de plasament din România. Dorim ca niciunul din cei 47.000 de copii aflați în grija statului să nu mai trăiască în aceste „orfelinate”
Articolul următorFostul președinte polonez: ”Doar dezmembrarea Rusiei poate duce la securitatea mondială”