Sursă foto: Facebook/Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale
Sursă foto: Facebook/Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale

Antonel Tănase, fost deputat PNL, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale a Produselor Agroalimentare Româneşti.

Fostul deputat i-a feliciat pe fermieri, procesatori și comercianți, precizân că aceștia cresc, culeg și investesc în pământul românesc.

E soare azi și e o zi minunată de mers în piață pentru a alege vinetele, ardeii, gogoșarii, ceapa, castraveții sau morcovii pentru zacuscă și murături. Este o zi grozavă să vă plimbați printre legume și fructe aromate, să negociați ușor prețul cartofilor, să schimbați o vorbă cu un țăran din Băleni sau poate Cătunu, să cumpărați un buchet de flori sau poate pur și simplu să gustați un pahar de must”, a transmis politicianul, într-un mesaj postat pe contul de Facebook.

Fost deputat PNL: ”Azi, deși nu ne trebuie o zi specială ca să gătim și să mâncăm din pământ românesc, este o zi superbă pentru a investi în țara noastră, cumpărând produse locale”

Un salut special merge și către sutele de mii de românii plecați afară să muncească în agricultura altor țări! Știu că nu ați plecat de prea mult bine și sper să putem face pentru dumneavoastră din România de unde ați plecat, România unde vă veți întoarce. Milioanele de produse sădite, udate, îngrijite și culese de românii noștri pribegi în alte țări au suflet românesc! Respect!”, a adăugat membrul partidului ”Forța Dreptei”.

Astăzi, 10 octombrie, este sărbătorită Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești

În urmă cu trei zile, au debutat, în toată țara, mai multe evenimente dedicate acestei zile.

Ministerul Agriculturii, împreună cu autoritățile locale, a organizat 100 de evenimente în toate județele țării.

Aceste evenimente au ca scop promovarea produselor românești. Logo-un din acest an este ”Bun pentru tine, bine pentru fiecare”.

Articolul precedentFost ministru al Justiției, implicat într-un accident rutier. Ponta: „Sper (deși nu cred) că va răspunde pentru greșeala sa”
Articolul următorS-a deschis Via Transilvanica, traseul ce leagă Putna de Drobeta-Turnu Severin
Jurnalist full-time / Pesimist part-time