Drulă i-a lăsat lui Vîlceanu o surpriză pe birou

Cătălin Drulă și-a încheiat mandatul cu o ironie la adresa liberalilor

Foto: Facebook Cătălin Drulă

Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, l-a trollat pe ministrul ales interimar, Dan Vîlceanu. La plecarea din birou de ministru, Drulă i-a lăsat înlocuitorului acestuia, actualul ministru de facto al Finanțelor, o broșură pe care scrie „In Memoriam Anghel Saligny”. Ironia fostului ministru are legătură cu faptul că proiectul, denumit în „popor” PNDL 3, a dus la ruperea coaliției de guvernare, cea evidențiată mai apoi de demiterea ministrului Justiției, Stelian Ion, dar și de demisia în masă a miniștrilor USR PLUS.

Reamintim că toți miniștrii USR PLUS, inclusiv ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, au demisionat, în urmă cu două zile. Demisia acestora, fotografiată dramatic pe holuri, a fost asemănată cu scenele din filmele cu supereroi. În timp ce unii internauți au aplaudat decizia, însă și fotografia, alții au preferat să ironizeze gestul.

Citește și: Gabriela Firea îi acuză pe Orban și pe Barna că ar fi girat pentru doi primari incompetenți: Nicușor Dan și Clotilde Armand

„Am predat mandatul la Transporturi domnului ministru Dan Vîlceanu.

Pe birou i-am lăsat spre consultare unul dintre cele mai importante dosare (PNRR pe Transporturi) și un document mai special (zoom pe poză)”, a scris fostul ministru, Cătălin Drulă, pe Facebook.

Citește și: CCR are ultimul cuvânt: dezbaterea și votul moțiunii, amânate

Articolul precedentGabriela Firea îi acuză pe Orban și pe Barna că ar fi girat pentru doi primari incompetenți: Nicușor Dan și Clotilde Armand
Articolul următorOrban nu a votat propunerea de amânare a dezbaterii moțiunii de cenzură
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.