Gabriela Firea îi acuză pe Orban și pe Barna că ar fi girat pentru doi primari incompetenți: Nicușor Dan și Clotilde Armand

„Noul primar general tace, doarme, visează… în privința exploziei facturilor din București!”, semnalează fostul primar al Capitalei

Gabriela Firea / Foto: Facebook

Într-un nou mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, senatorul social democrat, Gabriela Firea, acuză actuala coaliție de guvernare, cea care stă, de altfel, să se prăbușească, de incompentență, cea care s-ar fi transpus chiar și în administrația locală din Capitală. „Au trecut ore lungi si grele, dar exponentul “bunei guvernari”, moșit politic de domnii Orban si Barna – care ne explica doct cât de buni si frumosi sunt -, ma refer la noul primar general, tace, doarme, viseaza… in privinta exploziei facturilor din Bucuresti!”, a scris, într-o primă instanță, Gabriela Firea, pe pagina sa de socializare.

Fostul edil al Capitalei remarcă lipsa de reacție a actualului Primar General: „La anunțul că se va elimina subvenția pentru termoficare ar fi trebuit să sară ca ars și să-i asigure pe bucureșteni că Primaria Capitalei va acoperi diferența de cost, astfel încât cetățenii să nu simtă scumpirile”

Gabriela Firea a amintit, de asemenea, că în trecut, adică pe vremea când social democrata încă ocupa funcția de Primar General, ar fi pus la dispoziția populației „certificatele de mediu pentru populație”, menite să suplinească lipsa subvențiilor, demonstrând astfel că dacă se vrea, se poate.

„E clar cā pe Nicusor Dan îl lasa indiferent situatia grava în care se vor afla sute de mii de bucuresteni! Ba chiar îsi freaca palmele, daca nu mai trebuie sa achite subventia, pentru ca îi rāmân mai multi bani pentru interesele lui personale si ale caracatitei despre care voi vorbi curand. Domnilor Orban si Barna, ati nenorocit bucurestenii cu Nicusor! Ati manipulat, mintit, patronat furtul, ca sa ne conduca oamenii vostri incompetenti, cinici, iresponsabili, care în cel mai bun caz dorm in scaune, atunci cand nu se ocupa de afacerile lor!”, a mai scris Firea.

Clotilde Armand, luată și ea în vizor de Gabriela Firea

Ba mai mult, aceasta aduce în discuție cazul celuilalt primar parte din coaliție, Clotilde Armand, cea care a reușit, într-un an de mandat, să întoarcă Sectorul 1 cu zeci de ani în urmă, dacă este să ținem cont numai de criza gunoaielor, saga cu multe episoade pe care locuitorii Sectorului 1 au trebuit să o trăiască pe pielea lor.

„De la cazul Nicusor încoace, si Clotilde, bineinteles, sunteti ultimii politicieni care mai aveti legitimitatea sa vorbiti despre binele românilor, dezvoltarea oraselor si a tarii! V-ati compromis definitiv! Mai adaugati la explozia facturilor in Bucuresti peste iarna si scolile nepregatite, frigul din case, lipsa apei calde – mult mai grav ca în anii trecuti, scumpirea transportului public, reducerea drastica a finantarii spitalelor, blocarea activitatii pe santierele orasului etc.Sper sā plātiti politic si sā vā doarā, pentru rāul fācut oamenilor!!”, a încheiat Gabriela Firea.

Citește și: CCR are ultimul cuvânt: dezbaterea și votul moțiunii, amânate

Articolul precedentCCR are ultimul cuvânt: dezbaterea și votul moțiunii, amânate
Articolul următorDrulă i-a lăsat lui Vîlceanu o surpriză pe birou