Foto: Facebook

Fostul secretar general al PSD nu uită cine l-a ajutat când era mic în politica social democrată și ar vrea ca toți colegii săi să îl preamărească în continuare pe fostul lider Liviu Dragnea. Chiar închis fiind în penitenciar de mai bine de un an, Dragnea nu a fost uitat de toată lumea, vrea să demonstreze Codrin Ștefănescu. Cel puțin nu de el, care în continuare îi poartă de grijă, spre deosebire de actualii lideri ai PSD. Codrin Ștefănescu scrie o poveste lacrimogenă despre problemele lui Dragnea din închisoare și se arată dezamăgit că nimeni nu se gândește la soarta acestuia.

Anunț pentru membrii, simpatizanții și susținătorii PSD! Am fost în vizită la Liviu Dragnea! Liderul nostru uitat de Ciolacu și echipa sa de academiști SRI, provizoriu aflați la conducerea partidului. Pe care și l-ar dori putrezit în închisoare și niciodată liber. Liviu mi-a spus că este pedepsit după interviul dat în presă! Singurul caz după Revoluția din Decembrie 89! I-au interzis dreptul la muncă, îl țin forțat în cameră, i-au interzis dreptul la pachete, vizite și interviuri în media! Deși sunt cereri imense în acest sens! Chiar și dreptul său la sănătate este refuzat, amânat, tergiversat. Trebuie să se opereze la coloană, are dureri imense și asteaptă să i se permită asta! E un om puternic, nu plânge, nu urlă! Dar ceea ce i se întâmplă este inadmisibil! Sistemul este înfricoșat de el, știm asta! Dar unui patriot nu trebuie să i se încalce toate drepturile, doar pentru că PSD și opinia publică tac complice! Sunt mulți oameni curajoși care vor lua poziție în sensul acesta! Eu sunt unul! Am vrut să vă informez ca să știți situația reală! Sunt sigur că avocații săi vor prezenta situația asta într-o conferință de presă în zilele următoare. Fiți alături de el! Are nevoie, deși nu o cere!”, scria Codrin Ștefănescu pe Facebook la începutul acestei săptămâni.

Articolul precedentNababii de la Uzina Termoelectrică Midia
Articolul următorȘcolile din Sectorul 1 sunt pregătite pentru lecții online. Primăria asigură tablete performante, cu conexiune la internet