Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Abonații din localitățile Agigea, Lazu și Eforie sunt informați de Biroul de Comunicare al RAJA Constanța, cel mai mare operator regional din domeniul alimentării cu apă potabilă, că a survenit o avarie la rezervorul Stației de Pompare Bifurcație Cumpăna.

Astfel, echipele operatorului vor interveni astăzi, pe 8 august 2023, pentru a repara avaria apărută la conducta de aducțiune cu diametrul de 800 mm.

Pe durata efectuării lucrărilor, furnizarea apei potabile va fi sistată până în jurul orei 18.30 în localitățile Agigea, Lazu și Eforie

Într-un comunicat emis, RAJA a exprimat scuze pentru eventualele neplăceri cauzate abonaților din zonă și a asigurat că echipele de intervenție vor depune toate eforturile pentru a remedia avaria și a relua furnizarea apei potabile în cel mai scurt timp.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, se arată în comunicatul emis de societatea RAJA.

Pentru a asigura comunicarea cu abonații, RAJA oferă serviciul de Call Center disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7

Abonații pot contacta Call Center-ul prin numărul unic 0241 924.

Acest serviciu utilizează un robot telefonic pentru a ghida utilizatorii în transmiterea indexului contorului de apă potabilă, primirea de mesaje preînregistrate despre disfuncționalitățile în furnizarea apei, semnalarea avariilor către Dispeceratul Central și solicitarea informațiilor referitoare la serviciile companiei.

Articolul precedentConsiliul Concurenței: Prețurile alimentelor de bază din marile lanțuri comerciale au scăzut cu până la 34%
Articolul următorDirectorul Serviciului Public Local de Termoficare Brașov, trimis în judecată în stare de arest preventiv pentru corupție
Jurnalist full-time / Pesimist part-time