În timp ce Cîțu se distrează la Electric Castle, AUR cere dreptul de a se distra la proteste

Fiecare cu plăcerile lui!

Sursă foto: www.g4media.ro
Sursă foto: www.g4media.ro

O concluzie firească a mesajului publicat de cei de la AUR este că partidul îi cheamă pe oameni în stradă pentru a protesta împotriva interdicției de a… protesta în număr cât mai mare. Oricât de absurd ar suna, situația e cât se poate de reală și, ca obicei, pusă pe tapet de partidul condus de George Simion și de Claudiu Târziu.

AUR: „După ce a limitat numărul participanților la adunările publice la 500, Florin Cîțu a băgat capul în poză la Electric Castle, un eveniment care strânge zeci de mii de participanți anual”

Tot AUR sunt cei care își dar și răspunsul: „Explicația este una cât se poate de simplă: Cîțu se teme de românii care ar putea ieși la proteste în număr mare în Piața Victoriei, dar bagă capul în poze, în medii perfect controlate de securiștii săi, ca să pară că poporul îl iubește”.

Citește și: Cîțu a petrecut, împreună cu Boc, la Electric Castle

În acest context, partidul îi lansează o invitație lui Florin Cîțu, de a participa la, așa cum o numește AUR, Marea Adunare, întâlnire la care românii ar urma să întrebe, iar premierul să răspundă.

„Îl invităm pe Cîțu la testul adevărului: permite o Mare Adunare Națională în Piața Victoriei, pentru ca românii să își spună cuvântul în legătură cu toate măsurile luate în ultimul an și jumătate de guvernarea PNL ori construită în jurul PNL?”, au declarat reprezentanții partidului AUR.

Reamintim că, vineri seara, premierul Florin Cîțu a participat la Electric Castle, la Bonțida, alături de primarul Emil Boc. „Sunt bucuros că s-a putut face acest festival şi sunt bucuros că se pot face toate celelalte festivaluri. Mă aşteptăm să fie această atmosferă, chiar e plăcut”, a vineri spus Florin Cîțu, intervievat de un reporter PRO TV.

În timp ce Cîțu se distrează la Electric Castle, AUR cere dreptul de a se distra la proteste
Foto: Instagram Emil Boc

Citește și: Gabriela Firea s-a supărat pe Guvern: „Când vor fi gata centrele pentru mari arşi?”

Articolul precedentGinerele sindicalistului penal Liviu Luca, noul șef al DGPI
Articolul următorGermania cere teste negative chiar și pentru vaccinați
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.