Gabriela Firea s-a supărat pe Guvern: „Când vor fi gata centrele pentru mari arşi?”

Senatoarea PSD a spus că toate aceste întrebări ar fi fost adresate, în mod oficial, Cabinetului Cîțu, însă nu ar fi primit niciun răspuns, cu toate că termenul legal ar fi expirat

Gabriela Firea / Foto: Facebook

Gabriela Firea se întreabă de ce nu asigură Ministerul Sănătăţii posturi suficiente pentru rezidenţii care vor să se specializeze în chirurgie cardiovasculară, oncologie pediatrică sau medicină de familie. În mod evident, supărarea fostului primar al Capitalei, actual senator din partea PSD, este îndreptată împotriva coaliției de guvernare, cea acuzată de politicianul social democrat că nu ar fi finalizat centrele pentru marii arși, printre altele.

Gabriela Firea: „Ce face Ministerul Transporturilor pentru bucureştenii care folosesc metroul, în condiţiile în care staţiile de pe noua magistrala V nu au autorizaţii de securitate la incendiu? Când vor fi realizate marcajele obligatorii pe autostrăzi, marcaje care pot salva vieţi?

Mai mult, Gabriela Firea pare îngrijorată și în legătură cu protejarea drepturilor angajaţilor microintreprinderilor, în raport cu angajatorii lor, amintind, de asemenea, că nici măcar interconectarea bazelor de date ale administraţiilor fiscale nu ar fi devenit realitate.

Sunt doar câteva dintre întrebările pe care le-am adresat membrilor Cabinetului Cîţu, a mai spus Gabriela Firea, menționând, de asemenea, că nu ar fi primit niciun răspuns, cu toate că termenul legal de răspuns ar fi expirat demult, motiv pentru care senatoarea a luat decizia de a-și expune nemulțumirile pe Facebook.

Acesta se referă la campaniile interne din partidele de coaliţie

Gabriela Firea

„Da, ştiu, reprezentanţii actualei Coaliţii sunt foarte ocupaţi cu campania electorală pentru alegeri. Pentru alegerile lor, Congresele lor, preşedinţiile lor. Între timp, vine valul IV, sunt inundaţii care lasă oamenii pe drumuri, avem locul I la accidente rutiere mortale în Europa, pacienţii cronici nu au medicamente, campania de vaccinare este un eşec! Guvernanţii au alte urgenţe. România poate să mai aştepte. Sau să îşi rezolve singură problemele”, a mai scris senatorul PSD, Gabriela Firea, pe Facebook, în încheiere.

Citește și: Cîțu, sigur pe sine: „Noi ne alegem echipa cu care vom conduce România în următorii opt ani”

Articolul precedentCîțu, sigur pe sine: „Noi ne alegem echipa cu care vom conduce România în următorii opt ani”
Articolul următorUmbrele(le) lui Vanghelie în PSD
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.